onsdag, januar 13, 2016

Den sidste rest

af jul brændes ned i aften. Lyset er så langt nede, at det kun brænder, når jeg sidder i sofaen, så det går lidt langsomt nu.

julen varer længe 130116

Arbejdsdagene er fyldte med spændende opgaver, i dag var det kursusdag for projektgruppen. Det var godt at få fyldt lidt på og vi er nu klar til næste trin, hvor vi skal beskrive hele designet for undersøgelsen; metode, analyse, valg af deltagere osv. Det ser jeg frem til, og vi skal også lige have introduceret vores nye vejleder til vores projekt. Vores “gamle” vejleder har valgt at skifte spor og uddanne sig til noget andet end sygeplejeforsker.

Koraftenen har jeg aflyst, jeg må bare erkende, at når arbejdsdagene er godt fyldte, så arbejder min hjerne videre, især om natten, og så må jeg tage en rolig aften herhjemme. I går nød jeg strikkecafeen hos Liselotte, så i aften drosler jeg ned. Vaskemaskinen vasker og sørger for at jeg har tøj til i morgen. Aftensmaden var nem, en tykkamsteg blev stegt i ovnen i går aftes sammen med rodfrugter, så jeg skulle bare lave kartoffelmos og jævne sovsen i dag. Der er vasket op og jeg har før al aktiviteten nået at gå ½ time ud ad vejen. Det gav energi og et ømt knæ, for jeg gad ikke finde traveskoene frem og gik i gummistøvler. Ikke så smart, når der er faldet sne og der er glat. Jeg faldt dog ikke, men lavede uhensigtsmæssige kropsvrid for at undgå det.

sne Mølleparken 130116

14 kommentarer:

 1. Vi har også lidt julelys tilbage, og jeg nægter altså at kassere resten, selv om John vist er lidt træt af juledekorationerne. Han siger dog ikke noget ... han ved nok godt, at det ikke hjælper ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, de skal brændes ned, basta :-)

   Slet
 2. Det er SÅ spændende at følge jeres projekt her fra sidelinjen. Det ser ud som om, I har god fremdrift og er vældig fokuserede. Det må dog være lidt træls, at den "gamle" vejleder har valgt at stoppe, og I så skal introducere en ny.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, vi synes også det er spændende, og vi er så godt med i følge vores gamle vejleder, at hun ikke mener det er et problem med skiftet :-)

   Slet
 3. Jeg har også lidt rest af julen, cypres er en fast del af mit julepynt, og de står stadig grønne, derfor kan jeg ikke skifte dem ud endnu.
  Hyggeligt med levende lys i denne mørke tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, det er skønt med levende lys i denne tid. Vores lystræer udenfor får også lov til at blive stående januar ud :-)

   Slet
 4. Det er sjovt at se dit billede af juledekorationen, jeg havde helt glemt at det var jul for ikke ret længe siden. Al vores julehejs blev fjernet mellem jul og nytår. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, at I nænner det ;-)

   Slet
 5. Jeg troede, at jeg skulle have lov til at brænde lysene på adventskransen helt ned (hvornår lærer jeg at købe tynde lys?), men så demonterede Gemalen dem lige, så nu er det også slut med jul her på matriklen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, ja for meget og for lidt deltagelse fra gemaler er lige skidt ;-)

   Slet
 6. Associationen var at nu må det være slut med den jul, men det er jo kun 3 uger siden det var juleaften, så det går nok.
  Godt fodtøj er nu ikke at foragte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, julen har jo lige været her :-) Og skotøj skal passe til lejligheden og jeg har de fineste travestøvler, så det gør jeg ikke igen.

   Slet
 7. Godt med fremdrift i jeres projekt. Jeg kan godt forstå, du er så fyldt op af det spændende projekt, at det er svært at geare ned om aftenen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det fylder meget, fordi jeg vil så gerne at det bliver til noget, vi kan få viden af, ikke bare os, men også andre.

   Slet