torsdag, januar 28, 2016

En hemmelighed

Måske husker du, at jeg snakkede om hemmeligheder, jeg hæklede. Det var dem her. Jeg fik hæklet otte af slagsen, andre hæklede mange flere. Alle på afsnittet blev opfordret til at hækle mindst fire hver. Nogle kunne ikke hækle og fik andre til det, nogle begav sig for første gang ud i hæklekunsten, nogle lavede mad til dem, der syede sammen og hæklede kant. Nogle skrev digt og kort. Alle glædede sig til, at gaven skulle gives i dag. For i dag stoppede vores leder som leder, hun vil gerne have nogle år som sygeplejerske og er kørt i stilling til en funktion i vores udgående team, når engang politikere i region og kommuner kan blive enige. Indtil da har hun byttet rolle med vores souschef, så fra på mandag er min souschef leder, og min leder souschef. Det er to stærke kvinder, så det skal de nok finde ud af, og vi andre glæder os til at prøve at have vores tidligere leder med i plejen.

DSC_0460

Vores leder blev rigtig glad for tæppet, der er hæklet mange tanker og kærlighed ind i det tæppe. Og jeg synes, at jeg har verdens bedste kolleger, som fandt på så god en ide.

DSC_0512DSC_0519DSC_0520

Der var så mange mennesker, og jeg havde fået lov at passe en kollegas lille baby, så mit billede blev lidt uklart og taget på lang afstand, men I kan vist godt få indtryk af et smukt tæppe.

DSC_0517

25 kommentarer:

 1. Super flot tanke at lave sådan et tæppe. Man må sige det er en gave der er virkelig kommer fra manges hjerter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, den kommer i sandhed fra manges hjerter. Og jeg har nydt at se mine kollegers glæde ved at få den færdig og at skulle give den.

   Slet
 2. Wow, det var da den skønneste gave!!!!! Hvor er det flot.

  SvarSlet
 3. Ja det er virkelig et flot tæppe, I har hæklet ved fælles hjælp.

  Det er da lidt modigt af leder og souschef at bytte plads. For begge kan transformationen måske blive vanskelig, men du skriver jo, at de er stærke.

  God fredag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, modigt er også ordet, andre ledere, der er gået på pension, knytter til generationsskiftet, men det skal nok gå.

   Slet
 4. Hvor er det dog en genial ide med sådan et fælles tæppe. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, de er så gode til at finde på i min afdeling :-)

   Slet
 5. Hold da op! Hun må da være blevet virkelig rørt over at få sådan en gave, som så mange mennesker har brugt så meget krudt og hemmelighedskræmmeri på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det var hun også :-)

   Slet
 6. Fantastisk flot gave - og ideen med at give din leder det.
  Jeg kan forestille mig, der har været meget snak i krogene i din afdeling om firkanterne - og få det hele koordineret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kisser, du kan tro, der har været snakket og mødtes, jeg har ikke været en del af det, men kan høre, de har hygget sig, og de fleste af dem er under 35 :-)

   Slet
 7. Sikke en fin ide. Det er virkelig en personlig gave, som kan sprede glæde og varme hos din tidligere leder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, alene tanken om alle de mennesker, der har været involveret i tæppet, er nok til at holde af tæppet :-)

   Slet
 8. At få en gave, som samtlige kolleger har haft en eller anden form for finger med i spillet i, må være fantastisk - jeg forstår så glimrende, at din leder blev glad for tæppet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det bliver et minde om afdelingen og om den strikkeklub, som hun er så stolt af, fordi den ikke er en lukket klub, men alle kan være med :-)

   Slet
 9. Sikke en fantastisk tanke og et fint, fint tæppe

  SvarSlet
  Svar
  1. Moster Tulle, jeg er så stolt af mine kolleger :-)

   Slet
 10. Det er vel nok blevet et smukt tæppe! En meget fin gave!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, og hun fik meget mere fra os, som var købt for indsamlede penge, men den her gave tror jeg, er den hun vil huske :-)

   Slet
 11. Meget smukt tæppe - det vidner da om et medarbejdergrupper som virkelig har noget værdifuld sammen og en meget afholdt leder God lørdag KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, jeg tror også vi har et sammenhold, der er udover det sædvanlige :-)

   Slet
 12. Måtte den gode kvinde få et godt blund under tæppet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, vi har alle lige fået en mail med billeder af den gode kone under tæppet :-)

   Slet
 13. Sikke en dejlig gave. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at det skabte glæde og vil gøre det lang tid fremover :)

  SvarSlet