tirsdag, januar 26, 2016

Tirsdagsudsigter

Tirsdagen starter lovende, god søvn og tre fridage foran mig. Landmanden er taget på jagt og selvfølgelig har hans hustru sørget for en god madpakke og en kande dampende te. Dagen skal fyldes med praktiske ting, et kapitel til en lommebog mangler vores kommentarer og rettelser til forlagets forslag, oplægget til afdelingens dag i morgen skal forberedes og vasketøj skal vaskes. Senere skal det lægges sammen og en masse juleduge skal stryges, før de lægges ned i den smukke gamle kommode fra mine forældres hjem. Vejret indbyder også til raske traveture, så det prioriterer jeg højt i dag.

DSC_0507

Bilen skal synes, så den er afleveret hos autoværkstedet, og jeg har fået en anden bil at køre i. Jeg måtte lige bruge tid på at orientere mig om de forskellige funktioner, før jeg kørte ud fra værkstedet. Og når man er vant til én biltype og dens måde at starte på, så skulle hjernen sættes i svingninger for at regne mig frem til, hvordan den her bil skulle startes. Den blev startet og jeg kom hjem. Himlen mod øst, som jeg havde ryggen mod, var smuk, så til sidst måtte jeg holde ind til siden og tage et billede ved en grusgrav. Når nu ikke landmanden kan lokkes ind til byen, så drømmer jeg om en grund med gammel grusgrav. Her er der ofte de skønneste søer i landskabet. Der skulle så bygges nyt hus, småt men godt, let at holde, og så kunne der være annekser til børn og evt. børnebørn. Begge mine børn siger, at den anden må sørge for de børnebørn, så jeg tager den med ro. Jeg har ikke planlagt at holde med arbejdet de første mange år, og landmanden har vist samme holdning, så vi fortsætter rytmen på gården. I dag er min rytme stille, men effektiv (håber jeg). God hverdagsrytme til dig.

DSC_0508

8 kommentarer:

 1. Jeg kan godt se, at med den bemærkning fra begge dine børn, så er der vist ingen børnebørn til jer indenfor en overskuelig fremtid - så er det jo nærmest perfekt, at ingen af jer har lyst til at jobstoppe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, man skulle tro vi havde koordineret det :-) Det ene par er forholdsvis nye i parsammenhæng, det andet par har travlt hver for sig med at få drømmen om et job til at gå i opfyldelse.

   Slet
 2. Drømmen om huset ved grusgraven lyder godt; der kunne I på ny skabe jer et godt liv.

  Dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, og drømme er godt at have, måske ender vi med at blive her så længe, at næste skridt er en ældrevenlig bolig nær det lokale plejehjem :-)

   Slet
 3. Det er godt i det stille at gøre sig tanker om, hvad man har lyst til senere. Det kan ende helt anderledes, men bare det, at man har lyst til noget, er jo godt.
  Og børnebørn, - de kommer, når de kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, vi er ikke herre over livet, men drømme og tænke, det må vi :-) Og børnebørn har jeg ingen indflydelse på, så jeg vil nyde hvis der kommer nogen og ellers nyde min familie og livet :-)

   Slet
 4. Så smuk en himmel må man bare stoppe op og nyde!
  Drømme lidt... Og køre videre ind i det liv man har.
  Hvad det så end byder på i familien og andre steder, er det vigtigste at have det godt med sig selv og hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, man er nødt til at stoppe :-)

   Slet