mandag, oktober 24, 2016

En snak med mig selvHybenbuskene nærmest flammer lige nu.
Når nu søvnen ikke vil indfinde sig, fordi jeg har småsovet flere gange i løbet af dagen ( man har vel ferie og det er vel gråvejr, og det kan man godt blive søvnig af), så kan jeg lige så godt snakke med mig selv. Jeg er dagdrømmer, jeg elsker at dagdrømme, og i hverdagen er det så sjældent, at der er tid til at dykke ned i sygeplejens væsen. Så sådan en søvnløs start på natten bliver startskuddet til en snak med mig selv om sygeplejen, om de ting, jeg har oplevet, læst og hørt. Hjernen nærmest hopper af glæde, nu har vi tid, nu skal der snakkes. Det er så ikke lige det tidspunkt, min fornuftige del af mig er enige med snakkedelen, der kommer jo en dag efter natten. Og faktisk er det også sådan, at det er i søvnen, at hjernen får renset sig selv, at ting bliver lagret i hukommelsen og restituering foregår. Nå men midt i al den snak, som foregår i et fiktivt rum, hvor nogen lytter andægtigt til "kloge" mig, så fandt jeg frem til, at det nok var meget godt med den snak, for derved bliver jeg også skarpere på det, jeg læser, og kan dermed bedre hente det frem, når jeg rent faktisk snakker med nogen om sygeplejen.
Lige nu er det bælgravende mørkt udenfor, landmanden er gået i gang med dagens arbejde, der er smurt mad til hans dag, for jeg skal til frisør og senere skal jeg mødes med min leder, så vi kan få læst korrektur på vores bidrag til en håndbog for studerende om sygepleje til mennesker med apopleksi. Jeg må vist hellere i gang med at gøre mig klar, i stedet for at blive i rummet, hvor jeg snakker med mig selv. God mandag til dig ønskes du med billeder fra gårsdagens gåtur.

Selvom alt mest er grønt , gult og brunt, så er der stadig små farveklatter af rødt derude
10 kommentarer:

 1. God mandag i lige måde! ELSKER efteråret og alle dens farver og magi!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Skøreliv, efterårets farver lyser op på disse gråvejrsdage :-)

   Slet
 2. Tjah, det er da en meget god måde at bruge nogle søvnløse timer på :-) Jeg lå bare og roterede arrigt, da jeg heller ikke kunne sove i nat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det arrige har jeg forladt, for det gør mig bare mere søvnløs, så nu accepterer jeg de vågne timer.

   Slet
 3. Du taler formentlig ikke højt, men holder dig til de indre dialoger? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, om natten er det lydløs, landmanden har dog i dagtid taget mig i at tale hørbart ;-)

   Slet
 4. Det er jo altid godt at snakke med en, der forstår! Der kommer tit en aha ud af nattens dialog...
  God mandag med solskin og lidt kage til kaffen...
  Her kom solen endelig forbi og forgyldte min mandag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne, solen var til stede om morgenen kortvarigt, men ellers ikke.

   Slet
 5. At være dagdrømmer er skønt, og der skal bare være plads.
  Natten her mandag til tirsdag bliver en af dem hvor jeg ikke får sovet, jeg er vildt søvnig, træt, smadret ja det hele, men jeg pakker ud og placere de kasser der står og venter, prøver at placere, og flytter rundt, kan bare ikke finde ro ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, du har da været aktiv i nat, håber du nåede at få sovet lidt.

   Slet