fredag, oktober 28, 2016

Hver dag sit vejr

Det er ikke til at forstå, at i går var der solskin og vinde, der strøg mig om kinden. I dag er der også solskin, men vinden river og rusker i mig, så mit hoved føles tungt og træt efter dagens fem kilometer. Ingen billeder fra gåturen i dag, for jeg valgte at gå på vejene, ikke noget med at være i nærheden af træer, der kunne vælte eller sandet, der kunne fylde min mund. I går valgte jeg som tidligere at følge en af Jammerbugts mange stier ned til havet, denne sti havde jeg ikke gået før. Turen hjem til bilen gik også via en sti, op over klitterne, så pulsen rigtig kunne komme op.

blå himmel og smukke hvide skyer

synet af havet bliver jeg aldrig træt af

havet glimtede i solskinnet

vandløbene danner deres egne veje på vej ud til havet

pulstræning

udsigt

udsigt

Dagens fem kilometer endte, tro det eller ej, i en butik! Jeg, som ikke ejer et shoppegen, så en smuk bluse i vinduet, gik ind og kom en halv time senere ud med nederdel, den smukke bluse, tørklæde, strømper og nye støvletter. Sådan, Lene, du har endelig lært det, når du ser noget smukt og kan lide den detalje, er det med at få alle detaljerne samlet til en helhed, og der skal ikke tænkes over det til i morgen! Især, når man hader at shoppe, men gerne vil have nyt og smart tøj.
God fredag til dig.

10 kommentarer:

 1. Sådan dér, Lene! Det er altid godt med lidt nyt til garderoben!
  Tak for smukke billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, jeg er også helt høj af det ;-) Og tak

   Slet
 2. Herlig tur. Det er for længe siden jeg har været ved æ hav. Vi har ret ofte været ved Grønnestrand, som jeg kommer til at tænke på, når jeg ser dine fine billeder.
  Der er tydeligvis ikke grund til at vente til i morgen, når det drejer sig om garderobefornyelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, nogen gange forundres jeg, når jeg hører, at der er mennesker, som aldrig har set havet. Jeg er vokset op midt i landet, men mine forældre har haft os rundt i hele Danmark og blandt andet også til havet omkring Danmark.
   Jeg skal slå til, når jeg finder tøjet og er klar til at prøve tøj, jeg hader at købe nyt tøj, så det skal gå hurtigt :-)

   Slet
 3. Når du ligefrem hader at købe nyt tøj, var det bestemt en succesfuld dag :-) Bortset fra det er få ting så godt for sjælen som at knibe øjnene sammen og skue ud over havet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eric, ja en af mine mange svogre har spurgt mig om jeg overvejede at konsultere en psykolog, fordi jeg var så atypisk kvinder ifølge ham :-)
   Havet gør noget ved en, det har et nyt udtryk, hver gang man kigger, og så er der noget ved kombinationen af lyden af havet, synet af havet og fornemmelsen af sandet under ens fødder.

   Slet
 4. Godt gået,Lene! På begge måder. Impulskøb er de bedste - når man SKAL have et bestemt stykke tøj, kan man aldrig finde det :-)

  SvarSlet
 5. Hvor skønt at få fyldt lidt lækkert i klædeskabet. Om det var impulskøb eller det var fordi du ikke kunne "leve" uden er underordret, det vigtigste er du føler dig godt tilpas, og lækker i det nye outfit.
  Skøn travetur, så meget rusk var der nu heller ikke iflg. billederne fra havet :-)

  SvarSlet
 6. Fantastiske billeder og dejlige gåture du er på. Godt du fik tøjet, jeg skal altid lige hjem at tænke over det, og når jeg så kommer igen, er tøjet solgt.

  SvarSlet
 7. Åh, hvor jeg nyder dine billeder af HAV, klitter og strande...
  Super godt, at du lige kastede dig ud i powershopping. De bedste indkøb er dem, hvor man får en sammenhængende god handel.

  SvarSlet