onsdag, oktober 12, 2016

Som sand mellem fingrene

Der er dage, hvor timerne forsvinder hurtigere, end jeg kan nå at blinke. Sådan en dag var i går. Fyldt med trælse episoder og fyldt med skønne episoder. Heldigvis startede det med det trælse og sluttede med det skønne, så jeg opløftet kørte hjem i den mørke aften. Dagen begyndte med natten, for for første gang i meget lang tid nægtede min hjerne at overgive sig dagsrytmen efter tre aftenvagter, så med kun 2½ times søvn stod jeg op klokken seks og gik i gang med dagens første punkt: bagning af kage og boller. Kagen var til medarbejderne, bollerne var til aftenens arrangement med kolleger. Derefter gik formiddagen sin gang med arbejde, der var sygeplejerelateret kombineret med arbejde relateret til landbruget. Sådan var aftalen med min leder, for at jeg kunne få min dag til at hænge sammen. Klokken tolv havde jeg et møde i Brønderslev, et møde jeg havde glædet mig til, fordi vi har fået dannet en netværksgruppe af de afdelinger i Nordjylland, der har med mennesker med apopleksi at gøre. Det kom jeg aldrig til, fordi min bil punkterede på vej dertil, så jeg kom på værksted i stedet for. Heldigvis havde jeg et bachelorprojekt i tasken, som jeg skulle have læst, det fik jeg så mulighed for i ventetid på Falck og mekaniker. Klokken 15.10 stod jeg på afsnittet og fik arbejdet mig gennem to-do listen frem til aftenmødet, hvor fire kolleger fortalte om deres udbytte af deltagelse i dels en konference, dels et symposium. Det var så god en aften, jeg var helt høj bagefter. Indlæggene var af høj kvalitet, de havde virkelig sat sig ind i deres stof. Desto mere ærgerligt var det, at få havde mulighed for at deltage. Så vi snakkede også om, hvordan skulle formen være på de her aftener, eller var det reklamen for dem, der havde haltet. Uanset hvad fik vi, der deltog, meget med hjem, jeg smiler stadig ved tanken om aftenen. Nu er en ny dag begyndt, jeg skal interviewe en patient fra morgenstunden, og siden går det slag i slag med møder på afdelingen. Ha en god onsdag.

12 kommentarer:

 1. Hold nu op for en dag du har haft, Lene. Virkelig yderpoler. Godt du kom igennem alle udfordringerne - for belønningerne stod jo i kø til sidst. Fed følelse at vågne med resterne af gårsdagens smil på læberne. Ha' en skøn onsdag! (Helst uden udfordringer).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Liv, ja det var lidt af hvert dagen bød mig :-)

   Slet
 2. Det var sørme godt, at det var det gode, der kom til sidst, så man kan få sluttet dagen af med fred i sjælen! Du er sej, Lene - jeg havde personligt nok sat mig ned og brølet i grøftekanten allerede da bilen punkterede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, det var den helt rigtige rækkefølge. Jeg er gift med en landmand, og jeg er vant til at planer aldrig holder, at der kommer noget i vejen og ting må aflyses, så jeg er i træning :-)

   Slet
 3. Æv for punktering og misset møde. Men godt, at du havde læsestof ved hånden, så timerne ikke føltes helt spildte. Også god - punkterfri - dag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, fruen i midten, timerne blev udnyttet :-) (og jeg drak varm kakao til ;-)

   Slet
 4. Hold da op - det var da noget af en dag! Sådanne dage skal man nok helst ikke have for mange af om ugen, men hvor var det godt at den sluttede med en god oplevelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, når det skulle være, var den perfekt sammensat, så det sluttede godt :-)

   Slet
 5. Du ligger ikke på den lade side, det er sikkert og vist.
  Er det en del af arbejdstiden at deltage i den slags aftener? Eller er det fritid?

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, vores ledelse har valgt at vi får betaling for den tid, hvor det er fagligt. Men det er i fritiden, altså ikke med i ens timeantal.

   Slet
 6. Pyha. Sikke en dag, og du så manglede søvn gør mig helt forpustet. Omstillingsparat det magter du trods søvnunderskud.
  Håber du har fået sovet ud, så din dag i dag bliver dejlig lidt mere i zen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, dagen endte godt, søvnunderskuddet skal rettes op på når weekenden banker på døren :-)

   Slet