torsdag, marts 28, 2019

Det ku jeg godt have fortalt dem

Og så sad jeg der, det var tid for Kender du Typen. Og så zoomede de ind på huset og hunden, som hed Sonja. Og så vidste jeg, hvem der boede der. Og enten følger Anne Glad ikke med på typens blog/instagram eller også lod hun som om, hun ikke kendte typen. For selv om jeg kun følger bloggen, så har jeg hørt om Sonja, og at typen elsker Halloween. Og jeg vil sige, at som læser, så var der intet af det, der kom frem, som overraskede mig. Så typen måtte erkende som Bertel Haarder, at her går man og tror man er unik, og så er man en type.

Nu hvor Alene i Vildmarken er slut, savner jeg lidt landmandens og min hyggeaften foran fjernsynet, for det kunne vi begge godt lide at se. Sidste afsnit blev set i Finland på computeren efter dag 2 på snescooter. Det var dejligt afslappende, jeg havde dog så ondt af, at Mette måtte give op pga lægeligt råd. Det var klogt gjort, man skal ikke sætte sit liv på spil for en konkurrence. Men hold da op, hvor var hun bare sej, og sikke en kreativitet og målrettethed, hun besad. Og så nød jeg at læse hendes svar til seerne bagefter, hun fremstod så sympatisk. Jeg havde virkelig troet på, at hun ville vinde. Så det resultat ku jeg ikke have fortalt dig.

At jeg overvandt trætheden efter to hektiske dage og fik revet mig løs fra kabalerne på mobilen, var jeg ikke sikker på, før jeg stod ude på gårdspladsen. Så det ku jeg heller ikke have fortalt dig.Nu sidder jeg med en god fornemmelse i kroppen efter 25 minutters aftenvandring.

God aften til dig





8 kommentarer:

  1. Hehe, jeg gættede også hvem det var :-)
    Kunne I ikke hygge jer sammen med "Arktisk Kommando", som er der om torsdagen? Den ser John og jeg, og den er faktisk ret interessant. De har vist to afsnit af fire, men de to første må kunne ses on demand.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, vi er også så kloge ;-) Det program må jeg tjekke.

      Slet
  2. Det må faktisk være svært at finde kendte, som eksperterne ikke kender for meget til, tænker jeg. Måske er det program også snyd som så meget andet i tv.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, og for første gang tænkte jeg den tanke, at det hele måske var skuespil, men det tror jeg ikke. Faktisk er der gange hvor de siger det navn de har tænkt på hele vejen igennem. Og der er gange hvor man kan se at Annes hoved knager så det brager, og jeg tror ikke det er skuespil, eller også er hun bare en rigtig god skuespiller :-)

      Slet
  3. Jeg gættede det ikke - jeg følger hende ikke, jeg bryder mig vist slet ikke om hende ... måske har Anne Glad det på samme måde ;)
    Det irriterede mig, at Mette blev rådet til at stoppe, fordi hendes mens. var udeblevet, sikke noget fis, hendes modstander havde jo ikke nogen mens. som kunne udeblive, og han så meget mere medtaget ud. Øv.

    SvarSlet
    Svar
    1. Helle, det ku være :-)
      Helle, man skal tage alvorligt når menstruation stopper. Det er tegn på at kroppen er ved at sætte ud. Jeg tror mænd er stillet nemmere og vi kvinder, der er gået i overgangsalderen. Jeg er også irriteret over at han vandt, men jeg er enige med Mette, at man skal tage det alvorligt, når kroppen siger fra.

      Slet
  4. Jeg elsker at se Kender du typen. Og Anne Glads påklædning :-)
    Jeg læser Ting Jeg Gjorde på bagsiden af Politiken, og alligevel havde jeg ikke gættet, hvem det var. Måske fordi jeg også sad med åben computer :-(

    SvarSlet
    Svar
    1. Betty, jeg er også vild med det program.

      Slet