søndag, marts 24, 2019

STOP


Jeg sidder og kigger billeder igennem til næste indlæg om Finland og får bare lyst til at sige stop, købe en billet og tage tilbage.

Hverdagen er tilbage for fuld hammer, jeg har haft arbejdsweekend. Det har været godt og hyggeligt, men også travlt, så jeg er træt. Dog ikke travlt på den måde, hvor jeg følte, at jeg konstant var bagud, men travlt som i at der var noget at se til hele tiden.

Jeg har været trombolysevagt, og har været af sted to gange i dag. Så får man gået nogle skridt. I morgen er der atter en arbejdsdag, tirsdag er fridag, onsdag er det kursusdag for mine nye kolleger med mig som eneunderviser fra 7-15, derefter skal jeg undervise patienter og pårørende fra 17 - 19. Torsdag er jeg af sted hele dagen til Hammel. Fredag er det projektdag med vejledning. Det vil sige på ni dage har jeg én fridag, det var prisen for at komme af sted til Finland. Men jeg gad stadig godt gøre det igen.
6 kommentarer:

 1. Den fornemmelse kender jeg godt :-)

  SvarSlet
 2. Du kan i hvert fald lige drømme dig tilbage, når du blader i de mange skønne billeder.
  Og så må du sørge for at få din søvn, når du nu skal arbejde så mange dage uden fridag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg drømmer om dagn og så drømmer jeg åbenbart også meget i disse dage, når jeg sover. Jeg føler i hvert fald at kvaliteten af min søvn er dårlig. Men jeg kan ikke huske drømmene.

   Slet
 3. Spændende og anderledes - og smukt. Har du hørt, hvad status er på radioaktiviteten efter nedfaldet fra Tjernobyl? Dengang kunne man jo måle højere radioaktivitet i renkødet end tidligere.

  SvarSlet
 4. Hvor er I friske med sådan en tur i sneen. Jeg nyder dine snebilleder i mangel af den vinter, vi ikke fik :-)
  Ishotellet er dog det mest fantastiske kunstværk. Det må være virkelig koldt at arbejde med at forme skulpturerne. Tak for billeder. Jeg vidste ikke, det fandtes.

  SvarSlet