mandag, august 13, 2007

HOLD UD

En skønne dag er du moderne igen. Jeg læser i Jyllands Posten, at Fjällräven er tilbage igen.


Har den nogensinde været væk?

Jeg har lige siden min sygeplejeelevtid haft en rygsæk af ovennævnte slags, og har det altså stadig ;-)
Den er praktisk, kan rumme masser af papir(indimellem også for meget) og så hænger den godt på ryggen. Her i huset har vi tre, en har været skoletaske, en er min arbejdstaske og en er landmandens jagttaske.

Jeg er med på moden for en gangs skyld :-)

17 kommentarer:

  1. guuud ja, den har jeg da ikke set i gadebilledet i mange år, men jeg kan jo godt lide nostalgien så den bydes da også velkommen igen:)

    SvarSlet
  2. Jeg må jo være et omvandrende museumsgenstand Pia, med min på ryggen :-)
    Forresten Pia, jeg er i tvivl om du har en blog, for der er ingen link til dit navn ?

    SvarSlet
  3. Når jeg kommenterer, er der heller ingen link, hvor der kræves Google/Blogger ID, da jeg ikke kan få Google-kontoen til at give mig en konto. Så jeg krydser under "Andet".
    Havde engang en sådan konto, men blev på et tidspunkt ikke genkendt på min adgangskode.
    Har du/andre et godt råd?

    SvarSlet
  4. Åh ja, sikke nostalgi....Havde en i blå der fulgte mig gennem gymnasiet...fik så en hvid, som fulgte os på ture, men en hvid Fjällräv bliver altså noget så snavset, så den måtte lade livet på et tidspunkt.
    Farmer - jeg skriver koden, krydser af i "andet" og skriver mit navn og min hp...ingen problemer med det og jeg har ingen google id.

    SvarSlet
  5. Den har aldrig været væk!! Det er nok en af de bedste rygsække der nogensinde er lavet. Perfekt i form og størrelse - der er vel kun den ene mangel at den ikke levner meget luft til ryggen, når man skal cykle med den ;-)

    SvarSlet
  6. Åh ja- jeg læste også artiklen i JP og blev rigtig glad. Min hænger nemlig også stadig på ryggen. Og på ture er den fantastisk der kan være to flasker vand i sidelommern som man kan nå uden at tage den af.Jeg har rigtig mange flotte tasker men når jeg skal på tur er det den der ryger på ryggen!!

    SvarSlet
  7. Den ga gode minner. Vi hadde en, men den ble borte på en fest. Nå må vi kanskje kjøpe en ny for å være moderne.

    SvarSlet
  8. Farmer håber moster tulles råd hjælper, for jeg kan ikke huske hvad jeg gjorde ;-) det er ikke sådan at blive gammel.

    moster tulle - en hvid ville aldrig gå hos mig, min bliver smidt allevegne :-)

    Pernille og fru koch - godt vi er nogle der holder ved og ud, jeg synes stadig om modellen.

    Hege, det er I nødt til, den var fast tilbehør hos lærere og pædagoger dengang :-)

    SvarSlet
  9. Manden har også stadig et - meget slidt - eksemplar. Jeg har mærkeligt nok aldrig eget én, men jeg havde til gengæld en vidunderlig rygsæg i læder med stativ. Modellen var meget populær i gymnasiet, og den holder endnu 28 år senere. Men en Fjällräv vil jeg da gerne eje nu i en sen alder!

    SvarSlet
  10. Nina, læderrygsækkene var meget populære i 70erne, da jeg gik på gymnasiet, jeg havde dog en skuldertaske, som desværre senere mugnede på loftet.

    SvarSlet
  11. Min mor, som var skolelærer, havde sådan en skuldermodel, som jeg også har brugt, også efter at skillerummene var blevet syet sammen flere gange - de var også rigtig gode!

    SvarSlet
  12. Fjällräv nej, den kommer ikke til at pryde min ryg, måske i embeds medfør, men ikke privat. Den tid er slut for mig. Den vækker kedelige minder. Øv.

    SvarSlet
  13. ja øv, Sifka, godt der findes så mange andre tasker/ rygsække :-)

    SvarSlet
  14. Jeg ville ønske, at vi stadig havde vores Fjällräv, men den er slidt op af to generationer. Det er en fantastsik taske og fyldt med gode minder her.

    SvarSlet
  15. Madame, jeg har slidt flere op, den eneste ulempe er, at jeg har en tendens til at slæbe faglitteratur med hjem i håb om at få det læst.

    SvarSlet
  16. Jeg har faktisk aldrig ejet en Fjällräv og kommer nok heller aldrig til det.

    Da jeg var ung, var den for mainstream. Jeg ville have noget andet.

    I dag er jeg bare ikke en rygsæk-person. Stik mig en stor rummelig dametaske eller en jakke med gode lommer.... :-)

    SvarSlet
  17. Lizelotte :-) i dag var jeg sammen med mine forældre, og min mor har også en fjällräv, der kan være meget i sådan en, og den belaster ikke skuldre på samme måde som en skuldertaske eller en jakke fyldt op med gode sager ;-)

    SvarSlet