søndag, august 16, 2015

Søndagsafslapning

Lige for tiden får jeg læst hos jer, men meget ofte ikke kommenteret. Jeg nyder at blive inspireret hos jer, dem der selv laver mad, dem der får strikket, dem der funderer over sproget, livet og begivenheder, dem der rejser og sender billeder hjem og dem der bliver men ser deres by med friske øjne. Jeg holder af det hele. Sådan en træt søndag efter en meget travl aftenafslutning på vagten er det skønt at kunne sidde i sin sofa og så komme vidt omkring blot ved et tryk på computeren. Jeg ser også svensk boligprogram, jeg er faldet for teamet med en ældre herre, som er altmuligmanden, en kvinde, der er indretningsdesigner og en yngre herre, der er tømrer. Det er altid tilfældigt, når jeg ramler ind i dem, så jeg har ingen anelse om, hvornår de har sendetider, men det er sjovt at se forvandling og jeg får lyst til at forvandle herhjemme. Især fordi jeg snart skal have mine elevkammerater på besøg. Jeg tror, at jeg er den eneste, der har boet samme sted i 32 år. Alle de andre er flyttet op til flere gange, nogle er blevet skilt, nogle har fundet ny kæreste, nogle er startet et helt nyt sted, efter børnene er rejst hjemmefra, og hver gang sker der en proces med farvel og goddag til ting i huset/lejligheden. Jeg siger aldrig farvel til ting, og derfor siger jeg heller ikke goddag til andre ting (overdrivelsen fremme forståelsen), men lige nu har jeg lyst til at indrette, især udenomsområdet. Vi får se, om det sker, jeg plejer at gå død, når det kommer til handling, og så bliver jeg enig med mig selv, at vi da har det meget hyggeligt og det vigtigste er at være sammen.

Aftenvagten banker på, det er tid til, at jeg gør mig klar. Jeg håber ikke, der er så lummert som i aftes på trods af regn og torden hele dagen. Her på gården er der kommet 50 mm vand. Tagrenderne kunne slet ikke tage fra, da jeg kørte i går. Der var et veritabelt vandfald ned fra ladens tag, så meget af vandet stod ud i en bue lige der, hvor jeg skulle gå ind i garagen. Jeg håber på tørvejr og sol de næste mange dage (og på en rolig aftenvagt). God søndag til dig.

14 kommentarer:

 1. En dejlig formiddag / stund inden den sidste weekendvagt kalder i denne omgang.
  Jeg kan langt fra kalde mig stavnsbundet, dog er byen Holstebro ved at være det sted jeg har boet længst, for da jeg flyttede hjemmefra som 18 ½ årig, boede jeg 1½ år i Holstebro, og til november kan jeg sige 18 år uafbrudt i Holstebro, med 3 boliger, et sted i 14 dage, Et andet sted knapt 9 år, og ja her hvor jeg er nu kan jeg sige 9 år her til 1. september.
  Ønsker dig en dejlig vagt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, tak og du har da flyttet dig selv nogle gange :-)

   Slet
 2. Hav nu en rigtig god aftenvagt.

  SvarSlet
 3. Det er helt ok, du "bare" læser! I hår fået meget mere regn, end vi har!
  Det bliver spændende, hvad du finder på, hvis der skal ske noget uden for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, tak :-) Ja der er godt vådt uden for. Og vi får se, om jeg får ført tankerne ud i virkeligheden

   Slet
 4. Jeg håber også på sol og tørvejr de næste dage. Men så vidt jeg læser vejrudsigten, kan det godt se ud som om lejrskolens vandring på Råbjerg Mile kommer til at foregå i regnvejr :)

  Og med ønsker om en god og rolig aftenvagt, indrømmer jeg gerne, at jeg oftest læser mere end jeg kommenterer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Pernille, og som vejrudsigten ser ud nu, så får I tørvejr til vandringen :-)

   Slet
 5. Du GOdeste for en masse regn I har fået deroppe - bare I ikke sejler væk fra resten af Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, nej vi vil gerne forblive forankret til jer :-)

   Slet
 6. Jeg hepper også på lidt tørvejr nu.
  Det er dejligt at blive inspireret til nyt, hvad enten det er boligindretning, mad eller strik, men ofte er det jo nemmest at gøre, som man plejer. Det er jo i virkeligheden nok også det, man har det bedst med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, hep hep :-) Jeg trænger til at der sker noget udenfor, men ved ikke helt hvad der skal ske :-)

   Slet
 7. Jeg håber også på at der er sol lige om hjørnet igen - vi behøver heller ikke mere vand lige nu.
  Inspiration er dejlig - og lige nu er det mad og motion som jeg synes fanger - inden ferien var det gode bøger. Håber du får en dejlig mandag ovenpå weekend vagterne KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anette, jeg ville ønske at mad kunne fange mig, altså det at lave mad, jeg kan sagtens spise (i rigelige mængder) :-)

   Slet