torsdag, august 13, 2015

Når du ser et stjerneskud

og fortsættelsen på engelsk lyder: makes no difference who you are. Og sådan er det jo, oplevelsen af naturens små og store undere er lige for os alle. Vi sov ikke under stjernehimlen i nat, som Ellen gjorde, men vi var ude både før og efter midnat, og vi så stjerneskud. Der er en arbejdsdag for os begge på gården i dag, så da vi havde nydt den smukke stjernehimmel et stykke tid, gik vi i seng.

P1030692

Aftenen før gik jeg aftentur med kameraet, ikke en lang tur, blot ned gennem frugthaven, hvor jeg kunne konstatere, at alle buske bugner med bær. Fugle og insekter har helt sikkert kronede dage, og hvis jeg når det i denne arbejdsweekend, skal der plukkes lidt til menneskene på gården. Vejen gik videre forbi hønsehuset og fodermarken med majs til vildtet. Fasankyllingerne, som går sammen med hønsene, er blevet store og nyder, at der er skjul inde i hønsegården for nysgerrige fotografer. Nede ved søen så jeg en and hastigt få sine ænder i skjul, da jeg kom gående. På den anden side af grøften i læhegnet hang store mirabeller og fristede med deres klare farver, men de var uopnåelige for mig. Maven var dog også fyldt med stikkelsbær, ribs og solbær. Jeg nød den lille gåtur, og jeg vendte for enden af den lille skov efter søen efter at have nydt aftensolen.

Må du få en dag med tid til at nyde de små undere omkring dig.

P1030705

P1030695P1030697P1030702

10 kommentarer:

 1. Dejlig aftenhavevandring. Der er så mange skønne motiver. Nærbilleder viser skønheden i det små. Dine blomster er dejlige. Og solnedgangen smuk.
  Jeg nød turen i St. James park i går. Det blev også til flere Nærbilleder af naturen i byen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, naturvandringer giver ro til sjælen og byvandring giver gode oplevelser :-)

   Slet
 2. Ulempen ved at rede sig en rigtig god seng op på terrassen er ... at man falder for tidligt i søvn! Jeg nåede dog at se stjerneskud, men jeg er stensikkert også gået glip af endnu flere :-)
  Skøn vandring, du var på. Jeg burde gå ud og plukke solbær ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, fordelen ved sengen er at man ikke får ondt i nakken af at stå med hovedet tilbagebøjet :-) ordet burde er fjernet i min ordbog, når det gælder min frugthave :-)

   Slet
 3. Skønne billeder fra din aftentur.
  Jeg "glemte" det med stjernerne - Der var ingen at dele det med og trætheden var der meget tidligt, det var den jeg lyttede til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, vi blev også enige om at trætheden var for markant til at vi ville blive derude :-)

   Slet
 4. Dejlige billeder fra aftenturen. :-)
  God dag hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge og i lige måde :-)

   Slet
 5. Vi ser ikke stjernehimmelen nu, som da vi boede i Strandby. Der kunne vi gå på stranden eller ligge i haven og se stjernerne. Nu ser vi mere lys, end vi ser stjerner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det er faktisk utroligt som lyset fra huse og byer kan få stjernehimlen til at forsvinde

   Slet