torsdag, august 27, 2015

Det var jo det jeg sagde, men jeg lytter ikke altid til mig selv :-)

Det kan lyde selvmodsigende, at man skal rejse sig og gå en tur, når hele kroppen skriger, at den er træt. Men det virker*.

P1030715P1030719

Gåturen blev ikke af den planlagte længde, fordi regnen insisterede på at gøre mig, min mobil og mit kamera våd, så jeg vendte om. Jeg tog mig dog tid til at plukke en grøftekantsbuket, som blev til to derhjemme.

P1030721

Hjemme igen gik jeg husmoderrunden, opvasken forsvandt fra køkkenbordet, vaskemaskinen blev tømt, blommer blev skåret i passende stykker og lagt i fryseren til senere nydelse som chutney og marmelade. Nu er huset klar til, at rengøringsfirmaet kommer, mens jeg er på arbejde. Jeg fik læst, dameblade, lokalavis og bog. En enkelt is blev også nydt, inden jeg sluttede aftenen af med at få læst på lektien til i dag. En ny kollega, som er ansat som fast nattevagt, skal have undervisning, så snart jeg møder ind.

P1030722

Nåh, lider du ikke af blogkering mere? Jo egentlig, men som så meget andet i livet handler det om at tage det første skridt, lidt på trods, så følger de andre skridt ofte efter. Håber du får en god torsdag.

P1030724

* træthedskuren gælder ganske almindelig træthed, ikke den udmarvende hjerneskadetræthed, som mange med sclerose og apopleksi kender.

10 kommentarer:

 1. Dovenskab avler dovenskab. Eller sløvhed, men det kommer vel næsten ud på ét ...
  Modsat avler energi mere energi, så ja: der er kun én vej frem, når man ikke gider noget, og det er at tvinge sig selv til at gide.
  Men hvor kan det være svært :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, sløvhed kan nemt gå over i dovenskab. Og hvorfor det skal være så svært at få sig bevæget, undrer også mig. Jeg gad godt kunne få dagens motion på vej til arbejde :-)

   Slet
 2. Ja, det første skridt er det sværeste... hvorfor sker alt i et flow nogle dage og hænger fat i sirup andre dage?
  Det er virkelig en daglig udfordring at fastholde gode vaner ... gåture når det p..... ned... Spise fornuftigt, når det er så meget nemmere med en kaffe og et stykke franskbrød...
  Du fik da virkelig nogle gode eftervirkninger af din gåtur...

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, åh ja, skønt med udtrykket hænge fast i sirup, tak :-)

   Slet
 3. Jeg tror også min "blogkering" skal have et spark ud i det blå.. :-) Jeg har masser af billeder men alligevel kommer jeg ikke rigtig længere end til at tænke på at blogge.
  Skønt at se den smukke efterårslyng på dine billeder, de bringer mig fluks tilbage til sidste uge, hvor vi jo var deroppe i det skønne nord og nød de lyngklædte områder overalt. Dem savner jeg hvert eneste år her på Djævleøen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, du må i gang, jeg savner dine indlæg :-) Og har du været i Nordjylland?

   Slet
 4. Hvorfor mon det dog er så svært at lytte og gøre det, som man véd, vil gøre godt?

  SvarSlet
 5. Mon ikke vi kender det allesammen. Vi orker ikke, men når vi så får os taget sammen, så har både vi og ikke mindst samvittigheden det bare så godt.
  Smukke billeder fra en dejlig natur.
  Rigtig god weekend, Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Anette. Åh ja nu diskuterer jeg med mig selv igen :-)

   Slet