tirsdag, august 25, 2015

Blogkering

Det ene indlæg efter det andet bliver skrevet og slettet igen. Det er ok, jeg får tænkt over tingene, mens jeg skriver, og så gør det ikke noget, at jeg til sidst lyder som prinsessen i eventyret om Klods Hans. Til gengæld surfer jeg rundt i blogland i områder, jeg kun sporadisk har haft kendskab til. Det er tankevækkende at læse med hos disse yngre kvinder, som lever et helt andet liv end mit.

Tankevækkende har det også været at slutte læsningen af en bog, som var længe undervejs, fordi en sommer kom forbi, hvor jeg ikke havde lyst/overskud til at læse bøger. Kvinder i Hvidt af Cecilia Samartin er nem at læse og er den fiktive historie bygget over den virkelige historie om kvinder, der begynder at marchere hver søndag i hvidt tøj, fordi deres mænd/sønner/fædre er uretmæssigt arresteret, alene fordi de taler imod det officielle Cuba. Nu er en ny bog hentet hjem og jeg vil bruge aftenen på afslapning. God aften til dig.

blomster ved indgangen til min afdeling


16 kommentarer:

 1. God læselyst. Det er så dejlig at være i gang med en dejlig bog.
  Du må også have en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne, en god bog kan man nemt få aftenen til at gå med :-)

   Slet
 2. Kære Lene, så nåede jeg endelig op i din dejlige mose.
  Jeg har nydt at læse hvad der er sket i det forløbne år og jeg måtte lige have ferien 2015 med før jeg finder sengen. Tak for vidunderligt skønne billeder fra ferier, fra mosen, fra København og endelig ikke Istvan at forglemme samt alt det andet skønne.
  Rigtig god læselyst, det er bare så dejligt når der kommer en ny bog i huset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette, jeg er imponeret over at du får læst op, tusind tak fordi du orker det :-)

   Slet
 3. God læselyst, Jeg blev lige mindet om to bøger, jeg læste som barn, - Piger i blåt og Piger i hvidt. Romantiske bøger om unge sygeplejerske-studerende/sygeplejersker. Uha, som man da fik lyst til at være i det miljø. Det skete nu ikke, men virkeligheden havde nok også været meget anderledes ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva, de bøger er årsag til at jeg er sygeplejerske i dag :-) Noget er genkendeligt, andet er fra en helt anden verden

   Slet
 4. Jog undrede mig nu også lidt over radiotavsheden fra din side - det ligner dig ikke ...
  God fornøjelse med blogerstatningerne, hvad det end måtte være - og bøger er jo altid godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen, bogen tegner god, og nu begynder jeg at skrive bare for at skrive, for man kan nemt lade den ene dag gå efter den anden uden at få skrevet :-)

   Slet
 5. Den bog skal jeg vist lige have læst lidt mere om, og evt bestilt på biblio. Sjovt som Eva skriver så gik mine tanker også straks til "Piger i blåt , hvidt, gråt...Sue tar affære...og hvad de nu hed. Bøger der er blevet læst med stor glæde flere gange. (har selv et par stykker af dem købt på loppemarked for et par år siden) Dejligt billede med roserne...i gør da noget for patienter og besøgende: Dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, jeg har også købt en af bøgerne på loppemarked :-) Jeg har gode kolleger, som giver af deres overflod i haven, skønt

   Slet
 6. Nogle gange gider man læse, andre gange ikke. Det samme gælder at blogge, selv om jeg nu sjældent er ramt af selvcensur ;-) Dejligt med blomster på afdelingen. De pynter! De ser hjemmeplukkede ud. Hyggeligt, at nogen gider at tage blomster med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg har kolleger som er gode til at blomsterarrangere og kolleger, der er gode til at plukke fra deres have. Det er en fornøjelse året rundt at følge deres evne til at vi alle har noget smukt at se på :-)

   Slet
 7. Selv når du har blogkering, skriver du ret godt ;-)
  Cecilia Samartin har også skrevet en anden bog om Cuba, som går under huden, "Drømmehjerte". Her er det historien om at forlade sit fædreland - og besøge det igen og besøge gamle venner, der har måttet tilpasse sig livet der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Conny. Dejligt du skriver om den bog, for jeg har tænkt mig at dykke ned i hendes forfatterskab :-)

   Slet
 8. Det kender jeg alt for godt, altså det at zappe ;-)
  God læselyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, zappe er jeg også ret god til :-)

   Slet