torsdag, august 06, 2015

Morgenstund

Dagen er i gang, jeg retter instrukser, og der sker det sædvanlige, at jeg synes, det går for langsomt. Så jeg øver mig i at holde fast i, at ting tager tid, og det at læse og rette også tager tid. Jeg har fået lov til at arbejde hjemmefra, så jeg ikke bliver forstyrret, og det nyder jeg. August måned er tæt besat med arbejdsdage, så jeg kan godt mærke, at skulderne sænker sig ved at sidde herhjemme.

Og synet af omgivelserne omkring mig på denne skønne augustdag kan jeg ikke klage over. Landmændene er i fuld sving med at tage kartofler op, og jeg nyder at være med på sidelinjen på kontoret, efter at vi har kørt på arbejde fra sommerhuset hele juli måned.  Du ønskes en god dag.10 kommentarer:

 1. Hej Lene. Også god dag til dig. Det er skønt at kunne arbejde hjemmefra og have mulighed lige at gå ud og nyde det dejlige vejr og smukke udsigt.
  Mange hilsner Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jette, tak, godt du mindede3mig om at gå ud, for jeg har haft næsen dybt begravet i computeren :-)

   Slet
 2. Se, hvilken morgenstund...
  Dejlige sensommerlandskaber lyser med gyldne og dybgrønne nuancer. De intense farver, der skal nydes inden landskaberne står i sort/hvid.
  Lige nu er det sommer og bare tæer.
  Nydelsesfuld hjemmearbejdsdag med tilpas tempo til arbejdet ønskes du.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne, åh ja august måneds lys er så smukt

   Slet
 3. Ja, du er da heldig med din udsigt. Og det er så meget mere effektivt at arbejde hjemme, når man virkelig skal have noget fra hånden (siger skolelæreren, der har knoklet så sveden springer hele ugen omgivet af kolleger og mange børn). Jeg når ikke at blive færdig før fyraften i dag, men så har jeg jo heldigvis min weekend, - derhjemme i fred og ro, - til at få lavet det sidste

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg troede ikke I havde børnene på skolen nu? Jeg håber du snart kan holde weekenderne fra fra forberedelse.

   Slet
 4. Dejligt du får skuldrene ned, og tiden til at nå det der halter bagefter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, det var en god dag :-)

   Slet
 5. Fine marker - er landmanden tilfreds med, hvad han ser? Jeg håber, du har nydt din hjemmearbejdsdag. God weekend, med eller uden vagter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fruen i midten, denne weekend holder jeg fri, næste bliver med aftenvagter :-) Indtil nu har han været tilfreds med det han ser.

   Slet