mandag, august 17, 2015

Jeg henter lige morgenbrød

Varmen slår mig i møde, så snart jeg åbner døren. Vi har slukket for aircondition om natten, fordi det ganske enkelt føles for koldt, men huset holder sig køligt, hvis vi husker at holde døren lukket. Ikke noget med åbne terrassedøre ud mod sommernatten.P1030453

I dag stiler jeg mod den største af campingpladsens to supermarkeder, de har et større udvalg af brød og oste. Det giver mig mulighed for at gå gennem flere af campingpladsens forskellige områder.

P1030456

Supermarkedet er stadig lukket, da jeg kommer derned, så jeg går ned til stranden, som ligger et stenkast fra butikken.

P1030458

Endnu er der meget få mennesker på stranden, strandmaskiner har planeret stranden og formentlig også fjernet affald. En kvindelig træner står med to mænd og træner med vægte.

P1030460

P1030459

Turen går tilbage til butikken efter brød, og derefter tager jeg en anden vej hjem.

P1030463

Der er mange forskellige typer hytter, nogle af dem ligger med udgang ud mod stranden. Næste gang vil jeg booke bolig lige ud mod vandet, tænk hvis jeg kunne få børn og svigerbørn med derned.

P1030465P1030467

P1030468

Mens vi spiser morgenmad i over 30 graders varme, diskuterer vi dagens tur til St. Tropez. Skal vi gå på kompromis med sikkerheden og køre i shorts og T-shirts? Det vil næste indlæg om sommerens MCferie give svaret på. God aften til dig.

P1030451

8 kommentarer:

 1. Nej - I kører ikke uden ordentlig påklædning!! Mange gange taler vi om de uansvarlige mennesker, som drøner rundt i korte bukser og uden hjelm! Det går alt for stærkt på en MC til at man kan køre uden læder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, du må vente på svaret :-) Men jeg er enig med dig.

   Slet
 2. Sikken fin tur :-) Men hvad med din stakkels landmand; nåede han at tro, at du var blevet væk eller bortført, inden du kom tilbage igen? Jeg tror heller ikke på den med bare arme og ben i forbindelse med jeres MC-kørsel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, han nød at sove længe, at vågne langsomt og at sidde på terrassen :-)

   Slet
 3. Nøj, hvor ser det lækkert ud. Så gad jeg også godt hente morgenbrød :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg gad godt bo der en uge og jeg skulle nok hente morgenbrød :-)

   Slet
 4. Et skønt sted, og tankerne om campingplads og dine billeder kan ikke forenes, hvor er teltene og campingvognene? :-)
  Jeg kan godt forstå du gerne ville bruge 1 uges tid der. Skøn natur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, de fleste tager på ferie ned til en hytte. Der var et område med telte og campingvogne, men ikke særligt stor.

   Slet