torsdag, august 20, 2015

Bare fordi

Morgenstund på vej til arbejde. At dagen er blevet kortere, ses tydeligt, når man står op klokken fem i mørke, og når solen først er på vej op på himlen klokken lidt over seks.

DSC_0124DSC_0125DSC_0126

14 kommentarer:

 1. Se... hvilken morgenstund....
  De lyse timer bliver færre... de nydes!

  SvarSlet
 2. Der er heldigvis stadig nok af de lyse timer til mig - nu passer det snart med, at jeg kan nyde de dejlige solopgange nogenlunde samtidig med, at jeg vågner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, heldige dig, jeg nyder dem også, når jeg kører på arbejde :-)

   Slet
 3. Smukke billeder, men ja, lyset er tydeligvis på retur. Det var lige nu, vi skulle gå tilbage til normal tid, så vi kunne nå at få glæde af det om morgenen. Om to måneder er det alligevel forstemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, i hvert fald for sådan nogen som os, som står tidligt op :-)

   Slet
 4. På denne årstid ser jeg sjældent solen stå op. Men jeg står ret tidligt op ind i mellem - synes jeg selv. I morgen skal jeg køre hjemmefra senest kl 8, så der er op 6.45. Men der er du jo i fuld gang allerede:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, ja der står jeg og klæder om :-)

   Slet
 5. Ja og det er helt mørkt, når vi står op klokken 4:30, så desværre er det ved at blive efterår samt vinter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine, ja der er der mørkt på det tidspunkt, heldigvis har vi stadig en sensommer frem til efterårets skønne septembermåned :-)

   Slet
 6. Det er bare med at nyde solen, når den er der. Skønne, skønne billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Conny, jeg nyder :-)

   Slet
 7. Dejlige billeder - Jeg mærker det også - jeg er på cykel. kl. 7.30 er det "koldt" har en god cardigan på, og de lange leggings, prøvede en morgen med de korte, da frøs jeg, så ellers mange skoleelever i shorts.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg har også trøjen med, selv om jeg kører i bil. For det korte stykke fra bil til sygehus kan godt være koldt om morgenen :-)

   Slet