lørdag, november 17, 2007

24 TIMER

Slipsekjolen blev færdig til fest og en unge mand i huset ligeså. De gamle forældre så Vild med Dans, mens en uhørt mængde slik forsvandt et eller andet sted hen.


Jeg er vildt imponeret over, hvad de har lært på de par måneder, kunne jeg ikke blive lidt berømt, så jeg kom med i næste omgang? ;-) Hvis jeg nogensinde skulle få landmanden overtalt til danseundervisning, så skal jeg have fat i Marianne Eihilt, hende kan vi ikke stå for.

Rengøringen blev overstået i en ruf denne formiddag, for vi skulle til eftermiddagskaffe i Viborg og besøge en lækker lille dreng på 6 måneder og hans forældre. Vi nåede også en gåtur i Viborgs gamle bydel i skumringstimen. Datteren fik vist mit yndlingsopholdssted fredag eftermiddag efter skoletid(gymnasiet) og mit yndlingssted fredag aften, mens jeg gik på sygeplejeskolen. Og vi genopfriskede lige historien om landmanden, som kom oppe fra det mørke nord for at være sin søsters gæst til gangfest på sygeplejekollegiet. Det skulle han aldrig have gjort ;-)


Teen er brygget, strikketøjet er klar, og jeg vil krybe op i sofaen og slappe af.


Ha en hyggelig aften

25 kommentarer:

  1. Hvor er den kjole blevet flot! Jeg håber hun får en skøn aften - og dig ligeså, Lene :-)

    SvarSlet
  2. Hvor blev slipsekjolen flot! Havde ikke fantasi til at se for mig, hvordan den ville blive.
    Også gode billeder fra Viborg i skumringen, fuldtræffere må jeg nok sige. Nyder gang på gang, du tager os med rundt på din færden. God weekend til dig og din familie!

    SvarSlet
  3. Tak Liselotte, det var i går og hun havde haft en god aften med rosende kommentarer, det er jo altid skønt, når man har designet noget, at det så bliver som man havde tænkt sig.

    SvarSlet
  4. Tak i lige måde Puk.

    SvarSlet
  5. Den blev da fed - altså slipsekjolen.

    SvarSlet
  6. Også i den grad fru green.

    SvarSlet
  7. Sikke en kreativ tænkt kjole - virkelig flot! Viborg er jo en skøn by - har boet en del år i Bjerringbro, så jeg har travet rundt mange gange i Viborgs gader. Martin - min yngste er født på Viborg sygehus, så jeg sidder jo her og bliver helt nostalgisk. :-)

    SvarSlet
  8. Jane, det kan jeg godt forstå. Jeg var også glad for Viborg, men som jeg sagde til det unge par vi besøgte, så var meget af mit liv centreret omkring sygeplejeskolen og sygehuset. Jeg boede nemlig på kollegie hele tiden og var meget engageret i elvrådets aktiviteter.
    Jeg giver komplimenten videre til datteren, det vil hun sætte pris på, jeg har fortalt om alle de kreative mennesker jeg besøger her :-)

    SvarSlet
  9. Slipsekjolen er blevet supercool!! :-)

    SvarSlet
  10. Godt nok et smukt stykke arbejde datteren der har præsteret. Flot. Giver dig ret mht. Marianne. Endelig vandt hun - den evige nr. 2. Men de var vist lige gode alle 4.

    SvarSlet
  11. Lea, det synes jeg faktisk også :-)

    Sister bonde, de udstrålede alle en danseglæde, og vi holdt med Vicki, men undte Marianne sejren. Hun er en eminent danselærer, hvad hun har fået frem i fire forskellige mænd af danseglæde og dygtighed, det er utroligt.Tænk hvad landmanden kunne lære hvis hun underviste ;-)
    Jeg har gået på danseskole i 10 år og så er jeg gift med en, der ikke gider at danse, suk

    SvarSlet
  12. Det var da en ualmindelig vellykket kjole - på en ualmindelig vellykket figur :-) Håber aftenen også blev vellykket for de unge mennesker ...

    SvarSlet
  13. et cetera, aftenen blev vellykket, og hun bliver glad, når jeg viser hende alle jeres kommentarer :-)

    SvarSlet
  14. Hvor er din datters slipsekjole dog blevet flot! Jeg synes, det er en helt skøn idé med en kjole lavet af slips.
    Ja, Marianne Eihilt er både fantastsik charmerende og dygtig til at oplære sine dansepartnere. Jeg kan slet ikke forstå, at man kan lære at danse på så kort tid, som de fik i Vild med dans.

    SvarSlet
  15. tak madame, jeg giver komplimenten videre.
    Nej jeg er også så imponeret over hvad de har lært, samtidig med at de har et arbejde ved siden af. Det siger jo også noget om de professionelles evner til at lære fra sig, finde koreografi, der passer til den enkelte amatør etc.

    SvarSlet
  16. Nej, hvor du bare go' Lene. Slipsekjolen er saa fed. Jeg er sikker paa den var en success!

    SvarSlet
  17. CORRECTION! Nu har jeg lige laest de andre kommentarer og det ser ud til den yndige slipsekjolebaerer selv har syet kjolen. Godt gaaet!

    SvarSlet
  18. Tina, jeg har intet haft med kjolen at gøre, og det tror jeg også er en fed fornemmelse for den unge dame. Det at tegne en ide på papir, og så føre den ud i livet, og den tilmed blev som hun havde forestillet sig, det er da lækkert :-)

    SvarSlet
  19. Fantastisk at kjolen blev så flot! Henry er målløs over at alle hans slips kunne være blevet til en flot kjole! Lidt spændende tanke at i stedet for at stramme en mand i halsen - smyger de sig om taljen på en ung pige. Jeg ved godt hvad jeg synes er flottest! Hils din smukke datter og fortæl gerne at vi tager hatten af for den kommende designer!

    SvarSlet
  20. fru koch, hun bliver placeret her i aften, når hum kommer hjem :-) og tak siger den stolte moder

    SvarSlet
  21. Kjolen er lækkersmart!!!

    SvarSlet
  22. tak Irene, komplimenterne går videre :-)

    SvarSlet
  23. Kjolen ble noe helt for seg selv, og utrolig lekker. Men noe sier meg at kroppen som skal bære den bør være omtrent som den du viser her.

    SvarSlet
  24. Hege, det tror jeg også :-) der er ingen fare for at moderen låner kjolen.

    Lizelotte, også i den grad :-)

    SvarSlet