søndag, november 04, 2007

NATTERODERI

Alle er oppe lige nu, den store boksekamp er startet, så landmand, søn og fætter er dybt optaget af fjernsynet, og der skal være absolut stilhed, selv lyden fra et tastatur kunne ikke klares, så jeg er søgt ned på sønnens værelse.

Datteren er hentet hjem fra fest, og lige om lidt går vi til ro. Nede i stuen høres tilråb og anerkendende ytringer, så lad os håbe, at Mikkel Kessler klarer waliseren.

Sku jeg se kampen? ………. Næh fornuften siger, at kombinationen alder, aftenvagt og nattefjernsynskiggeri vist vil sende mig til tælling. Men efter tilråbene at dømme, så er det en spændende kamp ;-)

8 kommentarer:

  1. Ja, det var da noget værre natteroderi ;-) Men husbond, søn og datter har vist haft det vældig fornøjeligt.

    SvarSlet
  2. God søndag ovenpå dit natteroderi :-)

    SvarSlet
  3. Det har de madame :-)

    Tak i lige måde Helle

    SvarSlet
  4. Helt ærligt, er det boksning ikke også bare et stort spil for galleriet.. de siger/gør et før kampen og så noget andet efter, bla. bla... nej, så er det bedre at passe sin skønhedssøvn... sådan ind imellem man agerer taxa..

    SvarSlet
  5. Jette, uha det tror jeg ikke landmanden er enig med dig i ;-) Da vi fik parabol, fik han nærmest ingen søvn det første stykke tid, for der var jo boksning og fodbold hele tiden :-) Ja jeg forstår ham ikke, men han forstår jo heller ikke det her bloggen :-)

    SvarSlet
  6. Jeg kan da godt forstå "mændene" i huset. En god boksekamp er sørme god underholdning. Jeg var nok bare for nærig til at betale for at se det !

    SvarSlet
  7. Manden her i huset har lige bestilt parabol... det bliver så spændende at se, om han så også bliver hængende oppe, noget han ellers IKKE gør, ja, blogging forstår han heller ikke... ;)

    SvarSlet
  8. Henry, landmanden her mener han har så meget afspadsering til gode, at det kan udbetales i sådanne begivenheder ;-)

    Jette, det er en farlig tingest at få inden for i huset ;-)

    SvarSlet