fredag, november 16, 2007

KLÆDER SKABER FOLK

Kender du det? Jeg har et par cowboybukser på i dag, en top og en trøje udenpå. Programmet her i formiddag lød på skift af dæk hos min dækforhandler. Jeg vaklede mellem et par lange støvler eller mine ”kondi” sko, ja egentlig er det vist løbe/travesko, men hos en person med < 10 par sko inkl. sandaler og støvler bliver de brugt som hverdagssko også. Man går så godt i dem!

Nå men så var det, at jeg faldt i staver over det faktum, at når jeg tager støvlerne på, som smælder vældigt, når man går i dem, så føler jeg mig meget business kvindeagtig, holdningen bliver også lidt mere rank. Tager jeg derimod skoene på, så er jeg den friske sygeplejerske ude fra landet, der lige smutter ind til byen og får ordnet tingene i en vis fart.

I dag vandt business kvinden ;-)

17 kommentarer:

  1. "Thats the way to go" - har det fuldstændig på samme måde.

    SvarSlet
  2. Ditto.
    Jeg har lige købt et par "damesko" til kontoret med lidt hæl og lidt bidsel-agtigt foran. De lyder vældig højt på vores nye flisegulv i receptionen. Men har altså også affødt komplimenter - tager jeg det som - i stil med "Nej hvor er du elegant". Og tøjet er altså det samme gamle, så det må jo være skoene, der gør'et.

    SvarSlet
  3. Det er rigtigt Lene, jeg havde aldrig tænkt på det, måske fordi jeg er overhovedet ikke sko-gal. Jeg har i årevis brugt hvide træsko om sommeren, et par støvler om vinteren og fodformede sandaler indendørs. Tidligere havde jeg et (bogstavelig talt) sko til hvis jeg skulle i byen, det har jeg ikke engang mere :-)

    SvarSlet
  4. Hej Lene.
    Jeg kan godt følge dine overvejelser. Jeg havde nok valgt de flade hverdags travesko. Er det ikke mere sporty? Støvler der kan smælde, plejer at have en for høj hæl til at være behagelige. Det var tider, da jeg kunne færdes i noget højere end to centimeter.

    SvarSlet
  5. Yderst genkendeligt.... :)

    SvarSlet
  6. Sister bonde - Og vi ser godt ud :-)

    Conny - sådan nogle sko der giver lyd fra sig, de giver en vis autoritet ;-)

    Helle, men giver de lyd fra sig ;-) det er vigtigt :-) Det er skønt at høre at der er andre end mig, som ikke er sko-gal :-)

    Kaja, de her støvler har kun lille hæl, for jeg er ikke så god til det højhælede undtagen til fest :-)
    Jeg skiftede også til de andre, da jeg skulle ha lidt mere fart på ;-)

    Jette- velkommen i klubben :-)

    SvarSlet
  7. Jeg er så enig, sko er virkelig prikken over i´et i en påklædning.
    -jeg kan også godt lide at man kan høre at jeg kommer gående :-D

    SvarSlet
  8. Hos meg vinner hun andre nesten alltid.

    SvarSlet
  9. zDet er en gave at kunne vælge hvordan man har lyst til at se ud! Nogle dage er det vel med støvler og parktisk tøj.
    Jeg synes at du har taget nogle rigtig gode solnedgangs billeder.
    Kig ovre på Anitas Billedblog. Der har jeg en del billeder.

    SvarSlet
  10. valdemarsro, nemlig, jeg ville blot ønske at jeg syntes det var sjovt at købe sko :-) udvalget herhjemme er ikke så stort.

    Hege, det har hun også tendens til her, måske derfor nyder jeg når den anden dukker op ;-)

    Billedmager velkommen her :-) og tak, jeg vil kigge hos dig også :-)

    SvarSlet
  11. Ja du kan lige tro, jeg genkender det, du beskriver. Klæder skaber folk! Til gengæld hader jeg, hvis sålerne larmer, når man går ;-)

    SvarSlet
  12. Madame, du har det lige som min datter ;-) jeg vil heller ikke ha for larmende såler, men de må godt, når det er støvler, give et lille smæld

    SvarSlet
  13. Sjovt, Lene - og igen et punkt som flere åbenbart har til fælles. jeg er også ret ligeglad med sko - men har dog udviklet "noget med" (billige) sandaler i de senere år. Jeg kan godt genkende det der med at lyden og den ændrede holdning giver et andet selv-billede - og det er faktisk en morsom og skarp iagttagelse :-)

    SvarSlet
  14. Jeg ved lige hvad du mener. Jeg har et par små flade djævle, af et par støvler som giver mig et særligt overskud til at være lidt sej og "tag mig som jeg er agtig"

    SvarSlet
  15. et cetera, ja det er sjovt at få følgeskab af andre :-)

    Gitte, velkommen her , det er så godt at vide hvad man skal tage på, når man har brug for en bestemt følelse. jeg har en trøje, som kommer på de dage hvor humøret ikke er for godt,den hjælper :-)

    SvarSlet
  16. Jeg går altid direkte fra skohandleren over til skomageren, hvor jeg får sat gummihæle på mine nye sko. De høje klik-klak lyde er rædsomme.

    SvarSlet
  17. velkommen her Tusindfryd, og øv jeg kan ikke komme ind på din side.
    Smart trick, det må jeg give videre til datteren :-)

    SvarSlet