fredag, august 27, 2010

ET DÅDYR OG EN ORLOV

Orlov kan være så meget, i mit tilfælde er det mest korrekte at kalde det tjenestefri med løn, jeg har nemlig fået både fri med løn og penge til at tage en diplomuddannelse over 3 år.

IMGP1099

Om en uge starter første modul på 6 uger, jeg skal lære noget om informationssøgning, studieteknik og tekstanalyse. Når det er på plads, kommer resten af tiden til at handle om videnskabsteori, sundheds- og sygdomsbegreber, sundhedsvæsenets organisering og sundhedspolitik samt professionsbegreber og tværfaglighed.

I dag skulle jeg hente nogle bøger til studiet bestilt på nettet, jeg kunne hente dem i Aalborg på det Gyldne Dådyr!

Jeg var noget spændt, turen op gennem Algade kendte jeg, også der hvor den bliver til Nørregade, herefter var det ind i en smuk baggård, op af trappen og her lå det gyldne Dådyr, en secondhand/vintage tøjbutik med kaffebar og altså også udleveringssted for en net-boghandel.

IMGP1102

Her skal jeg vist have datteren med en gang.

10 kommentarer:

 1. Ja jeg lurte på hva orlov var.
  Men her kom jo forklaringen.

  Det er alltid godt å kunne oppdatere seg litt mer konsentrert enn en får gjort på dagskurs o.l.
  Du får ha lykke til med studiene :)

  SvarSlet
 2. Tillykke, Lene, hvor er det dejligt!

  SvarSlet
 3. Tak Astrid, jeg glæder mig :-)

  Tak Sifka, det kommer på det rette tidspunkt :-)

  SvarSlet
 4. Jeg droemmer om at faa tid og lejlighed til at tage et kursus over laengere tid. Jeg har en i tankerne, men jeg skal bare liiige vaere parat foerst - naah ja, og saa skal jeg lige have firmaet overtalt...

  SvarSlet
 5. Jeg lurede nok, at det havde med uddannelsen at gøre. Åh, det bliver godt! Hvor sjovt med dådyret - det kendte jeg heller ikke, selvom jeg kommer i Aalborg af og til.

  SvarSlet
 6. Respekt for dit overskud og nysgerrighed og lyst til at blive klogere :-)

  SvarSlet
 7. Tina, jeg håber drømmen bliver til virkelighed :-)


  Charlotte, det bliver så godt :-) og jeg har aldrig lagt mærke til butikken, den har så også kun været i Nørregade i to måneder :-)

  Tak Miri, jeg er glad for din respekt :-)

  SvarSlet
 8. ÅHH hvor dejligt for dig. Det er godt det er muligt, at kunne tilegne sig mere viden, med løn og glad forventning. Du er rigtig heldig og held og lykke med det.
  God weekend.

  SvarSlet
 9. Dejligt at opleve nye og spændende steder, som ligger lige der, hvor man ikke troede. Go' vind til dig de næste mange uger... Spændende

  SvarSlet
 10. Tak folehaves univers og velkommen her, jeg føler mig også heldig :-)

  Tak Jette, jeg får lyst til at gå ind i hver en baggård :-)

  SvarSlet