onsdag, august 18, 2010

MIN HVERDAG LIGE NU

Op kl 5, bad og føntørring af hår

Havregrød drøner rundt i mikroovn, mens landmandens mad bliver smurt, og hans te brygget

Morgenmaden indtages foran computeren

Af sted kl 6, så jeg kan få en ordentlig p-plads.

Klokken syv starter arbejdsdagen.

Klokken 15 slutter arbejdsdagen.

Hjem i bilen, mens trætheden pludselig indfinder sig, den synges væk

Evt indkøb klares på hjemvejen

Hjemme har landmanden brygget te på de gode dage :-)

Landmanden sætter sig i sin Stressless stol og jeg foran computeren, så snakker vi, drikker te, læser blogge(mig), ser nyheder(landmanden)

Lidt efter lyder der en vis lyd forbundet med søvn fra stolen, jeg blogger videre eller læser avis eller ser fjernsyn.

På et tidspunkt begynder jeg på aftensmaden.

Den spises, vi rydder af bordet, jeg vasker op.

Landmanden ser fjernsyn, jeg ordner måske vasketøj eller læser, og klokken 21.30 går jeg i seng.

En niece sagde en gang til sin mor, som nok levede det samme hverdagsliv som os, er det et liv, her sker jo aldrig noget!

Korrekt!

IMGP1022

9 kommentarer:

 1. Det er vel hverdagen. Den der som bekendt er flest af. Man skal holde af den, for pludselig kan den blive væk. Det véd du og det ved jeg.

  Jeg holder af, at der ikke sker noget. Jeg længes efter, at der ikke sker noget. Jeg har haft alt for lidt "her sker jo aldrig noget" i mit voksenliv, så jeg misunder dem, med sådan en hverdag. Min er stadig ikke sådan...

  SvarSlet
 2. Jeg har det som Dan Turell.. Jeg holder af hverdagen, og hvis du spørger mig, så sker der noget hele tiden, også i din hverdag, det komme an på øjenene der ser det. :-)
  Du må ha' en skøn hverdagsaften Lene.

  SvarSlet
 3. Åh, Lene, det er altså også lidt hårdt, er du er nødt til at stå op klokken 5. Det har jeg gjort i årevis, men ikke længere, og jeg nyder det i den grad.

  Heldigvis har du jo fridage, hvor hverdagsrytmen brydes.

  Ha' en dejlig aften!

  SvarSlet
 4. Ja Lene, man kører i den samme trummerum hver dag - men det er nu også dejligt! Hvor er jeg misundelig på TIDEN i dit liv lige nu.... Det er fantasisk at have små børn, men jeg tror bestemt også godt jeg kan nyde det når de er store:-)
  God læselyst i aften, Kh Betina.

  SvarSlet
 5. Liselotte,tak for det kærlige indspark, jeg ved det, men jeg savner min gamle energi :-)

  Tak Inge, det er de små ting, der tæller, jeg ved det :-) Tak for påmindelsen :-)

  Tak Madame, jeg kan godt forstå du nyder :-)

  Tak Betina, jeg faldt over en film i stedet for :-) Der er en tid for alting, så jeg må lære at få energien frem i min fritid igen :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan godt li' hverdagen. Og at der ikke "sker noget" kommer jo an på hvad det "noget" er. Her har vi de sidste 6 år levet ret turbulent, så jeg har det nok som Liselotte, at det laaangt stykke tid uden sygdom, konflikter på arbejdet, adoption eller lign. står højt på ønskesedlen!

  SvarSlet
 7. Tjaa ... selvfølgelig skal man være glad for at ha' en hverdag, men jeg har det lidt ligesom dig - savner også noget energi i hverdagen ... Lige nu prøver jeg at afhjælpe lidt på det ved at spise sundere og motionere i det omfang, jeg kan få tid og har energi til det :-) Håber det hjælper ...

  SvarSlet
 8. Ehm ... det var mig, Ditte, der skrev ovenstående indlæg ... (ønsker ikke at være anonym) skal lige hitte ud af at kommentere herinde igen efter en pause ;-)

  SvarSlet
 9. Anne, hverdagen med dens små glæder holder jeg også af, jeg er bare så træt af at mangle energi til andet end arbejde , tøjvask og madlavning :-)

  Ditte, det er dejligt at have dig på banen igen :-) jeg skal også i gang med motion igen. Pøj pøj til dig med den sunde livsstil :-)

  SvarSlet