torsdag, august 12, 2010

KOM I GANG BLEV DER SAGT

I weekenden er jeg den heldige medarrangør af familieweekend for min familie på min mors side. Oprindeligt startede vi, da min mormor døde  for 20 år siden, vi 16 fætre og kusiner blev enige om at skulle vi følge hinandens liv, så blev vi nødt til arrangere noget.

Lige siden er vi mødtes i august måned hver andet år, det skulle være billigt, så alverdens små spejderhytter har dannet rammer om vore fester.

Nu er vi så mange, så der skal en stor hytte til. Landmanden skal arbejde, han må melde pas, og min tante og ægtefælle kan heller ikke. Men hvis planen holder, så bliver 61 personer samlet, og det plejer at være så godt, så jeg glæder mig. Ældste person er min far på 79 år, og yngste er fra sidste efterår.

MEN de skal jo have mad, den ene lillesøster har handlet noget ind, mens den anden lillesøster står for underholdning og aktivitet, det er kun mig, der mangler at komme ud af starthullerne og få handlet ind. Det må så ske NU.

9 kommentarer:

 1. Så koselig med en slik tradisjon.
  Men det er litt av et arbeid å arrangere noe slikt. Flinke er dere.
  Har mange søskenbarn jeg ikke har sett siden vi var barn. Men det blir lett slik siden jeg bor så langt unna dei andre. Kos dere i helgen :)

  SvarSlet
 2. Åh sikke en forsamling I kan blive...det er lidt "nemmere" i min familie...2 kusiner kan jeg præstere, Eddie har een....så fætter/ kusine fester afholdes ikke ...Rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en stor familie - det bliver sjovt :) vi mødes med min mands søskende og vedhæng hvert år i juni - vi er ca. 30 hver gang :) de blev også enige om - for 21 år siden, at hvis de skulle kende hinanden og hinandens børn skulle kende hinanden, så var de nødt til at gøre noget :)

  SvarSlet
 4. Det er også vores fætte/kusinefest-år i år.
  Det er en dejlig tradition og en rigtig god mulighed for at mødes med de fætre og kusiner jeg har holdt masser af sommerferier m.m. sammen med.
  Vi må dog for første gang melde afbud.
  Der er Forældredag på Julies efterskole.
  Rigtig god fest til jer, håber det bliver en dejlig dag for såvel unge som gamle.

  SvarSlet
 5. Kjekt med slike tradisjoner, men selfølgeleg mykje arbeid for den som er med i kommiteen.
  Håper de får det fint saman.

  SvarSlet
 6. Hvor må det være dejligt med sådan en god tradition. Vi er ikke helt så mange i min familie, og det er stadig mine forældres generation der inviterer alle... måske skulle vi "unge" som ikke er helt så unge mere, begynde at tage over.. det er jo sjovt når vi er sammen allesammen.
  I må ha' en super familie weekend kom sammen.

  SvarSlet
 7. Tak Astrid, ja når vi bor langt væk fra hinanden, så er det ikke så tit vi ses. Må du også få en god weekend :-)

  Tak Anne, sådan er det jo. Mine børnebørn (hvis jeg får nogle), vil formodentlig heller ikke være mange.

  Helle, og det er godt. Vi har så valgt hver andet år, det sikrer at alle prioriterer denne weekend :-)

  Tak Hanne, øv det var ærgeligt at de to arrangementer falder sammen. Så er det godt at have noget at se frem til til næste gang :-)

  Tak Ruth, vi er nok trætte på søndag ;-)

  Tak Inge, ja kan I så komme op af stolene ;-)

  SvarSlet
 8. Rigtig god fornøjelse med både indkøb og selve festen. Jeg er vild med disse familiekomsammener. I begge vores familier har vi store planer om at komme i gang, men er der sket noget..... nej.

  SvarSlet
 9. Conny, I må i gang. Vi er heldige at vi fik startet mens vi var unge, så nu ER det en tradition, som ingen ønsker at melde fra til :-)

  SvarSlet