søndag, oktober 17, 2010

ET VARMT SÆDE

Gårsdagens solskin gjorde en ende på vores vægelsindethed, selvfølgelig skulle vi ud på årets sidste motorcykeltur. Der var nemlig kaffemøde nær Odder, så vi meldte os til.

Solen kom først frem og varmede, da vi var forbi Handest, og jeg frøs fingre og baglår. Alt det var glemt, da vi satte os ved kaffebordet, 58 havde meldt deres ankomst, vi kom fra Nordjylland og Fyn og der imellem. Snakken gik, nogle havde jeg ikke set i lang tid, så der skulle høres om ferieture og andre gode oplevelser. Værtsparret havde ryddet møbler til side for at kunne huse os alle, og der var både boller, kage og lagkage, lige som det skulle være.

To timer efter drog vi nordpå igen, der var absolut ingen varme i luften, og motorcyklens varme i sædet blev sat på det højeste, indtil det blev for varmt for bagdelen.

Nu har vi spist varm suppe og varme pandekager, jeg drikker varm te, og brændeovnen er tændt, og alligevel kan jeg ikke få varmen. Det var vist den sidste tur for i år, men hvor var det skønt at møde gode MCkammerater.

IMGP1814

5 kommentarer:

 1. En perfekt dag til sæson afslutningen, så kan "dyret" sættes på stald, og I kan gå og glæde jer til det bliver forår og MC-vejr igen..
  Varme i sædet.. jeg er imponeret :-) - der er meget jeg ikke ved om motorcykler. For mange år siden sad jeg bag på en MC, der havde bak-gear.. det synes jeg var vildt imponerende på en motorcykel, men varme i sædet.. wauuuuu

  SvarSlet
 2. Ja, det er "det sidste af alting" lige nu. Jørgen var en tur i robåden i dag - hver gang er måske den sidste i år:-) Det lyder godt nok koldt - selv med varme i sædet!

  SvarSlet
 3. Inge,jeg fnyste hånligt da jeg hørte om varme i sædet, det gør jeg ikke mere ;-)

  Charlotte, uh det lyder da også koldt med en tur i båden, og jeg skal have fundet noget tyndt windbreaker tøj,for jeg fryser altid i ydersæsonen trods varmt undertøj :-)

  SvarSlet
 4. Hæ hæ jeg fnyste også over den nye bils varme i sæderne, men må indrømme jeg blev dybt afhængig sidste vinter - uh det var dejligt i de mange kolde vintermåneder.

  SvarSlet
 5. Pollyanna, jeg elsker også varmen i mit bilsædet :-)

  SvarSlet