fredag, oktober 15, 2010

TUSIND TUSIND TAK

Det kan godt være, jeg har været stille her på bloggen, men hvor har det været dejligt at kunne følge jeres kommentarer, når jeg trængte til lige at se på andet end opgave.

IMGP1789

Og tak, Ditte, for dit råd til “for der er jo et men”. Da jeg først fik hul på skriveriet, ringede jeg til en god kollega fra et andet afsnit, som sidste efterår var igennem samme modul. Det at sige højt, hvad jeg havde tænkt skulle med i vurderingen, det jeg havde  tænkt på som problemstillinger og så få faglig sparring, det var rigtig godt.

Min kollega gav mig så det råd  at lade landmanden læse opgaven igennem, det var jeg nu ikke så meget for. Men inden han gik i seng i går aftes, læste han opgaven, og vi blev enige om, at når han kunne følge mine argumenter og syntes, han kunne se mig i opgaven, så kunne det ikke være helt galt.

Kan jeg dumpe? Jeg synes det ikke, og landmanden synes det absolut ikke, men, for der er jo et men, jeg har vurderet artiklen ud fra det kriterie, om formålet med artiklen bliver nået ( kan man egentlig sige det?). Forfatterne har ikke selv beskrevet deres formål med artiklen, så det er et formål,  jeg har analyseret og fortolket mig frem til. Hvad nu hvis censor og eksaminator ikke er enig med mig? Kan de så dumpe mig på det alene? Vi har fået at vide, at der ikke er EN sandhed, men det afgørende er, om vi kan argumentere for vores synspunkter.

Jeg kan ikke gøre mere, opgaven er printet ud i 3 eksemplarer, jeg har fået sovet 3 timer, og om lidt starter jeg bilen og får afleveret den opgave, så kan jeg vente i 3 uger, før afgørelsen falder.

Uanset hvad, så har jeg nu ferie i 11 dage!

IMGP1793

God weekend til jer alle.

10 kommentarer:

 1. Så trækker du vejret heeelttt ned i maven og jubler - Jeg har klaret det !!!
  God ferie :-)

  SvarSlet
 2. Sådan!!! Jeg har tænkt på dig inat... Følesen af uoverskulig, puha den er hård. Hvis din landmand kan følge dig, og du argumenterer for din sandhed, er der vist ingen fare for at du dumper.
  God ferie - den er velfortjent;-)
  Klem Betina.

  SvarSlet
 3. Jeg sender gode tanker i rumpen af dig, når du kører ind og afleverer - og tillykke med, at du er ved vejs ende. Nu er det snart ferietid! Det bliver SÅ dejligt, Lene :-)

  SvarSlet
 4. Håber alt går som det skal, men mon ikke . . .

  Du har sørme lagt megen energi i dette projekt, og her på blogspot kan vi vist sagtens blive enige om, at skrive det kan du!!!

  Rigtig god ferie til dig og Landmanden!
  PS: Et super himmel/sky foto forresten! Smukt!

  SvarSlet
 5. Pøj pøj, Lene. Jeg er sikker på du ikke dumper og får du mulighed for mundtligt at forsvare opgaven, så står du endnu bedre, for ganske rigtigt er argumenterne meget afgørende for bedømmelsen:) Så rigtig meget held og lykke og gor ferie:)

  SvarSlet
 6. YES Miri, jeg klarede det :-) og tak :-)

  Tak Betina, og du skal jo sove om natten ;-) jeg fortalte studiekammerater, at du skrev afsluttende diplomopgave og hvor meget den skulle fylde. De blegnede helt :-)
  Knus til dig :-)

  Tak Liselotte, jeg kunne mærke de tanker, jeg strøg nærmest derud :-)
  Jeg håber vi kan finde en tid at mødes i ferien :-)

  Tak Elin, for dine ord og ønsker :-) landmænd holder aldrig ferie, men weekend fri holder de;-) og om vejret vil det, så er der en motorcykeltur i vente :-)

  Tak Charlotte, ingen mundtlig forsvar, så jeg har sluppet opgaven, nu er der kun ventetiden :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med, du har overstået det hele og afleveret.
  Det var fine råd, du fik af din kollega. Og godt at lade landmandens kloge, men ikke-sygeplejefaglige øjne se den igennem.
  Jeg tror ikke, du dumper. Har opgaven ikke handlet om, at du viser, du kan analysere en tekst og uddrage en vurdering? Så kan din 'sandhed' være lige så god som en andens. Det vigtige må være, at du kan bruge de redskaber og den metode, du har lært.
  Som jeg husker det, så er forståelse for metoden det afgørende.
  Nu har du da virkelig fortjent en ferie. Må du få en masse afslapning og hygge.

  SvarSlet
 8. Sådan Lene, godt gået.. og ferien er nok tiltrængt og velanbragt lige nu..
  Hav en dejlig weekend

  SvarSlet
 9. Rigtig god ferie.
  Jeg vil anbefale en god gammeldaws middagssøvn. mon ikke den vil gøre dig godt ovenpå strabadserne.
  Sov godt:)))

  SvarSlet
 10. TAK Hanne, jeg prøver at sige det til mig selv :-)

  Tak Inge :-)

  Tak Hanne, kender du det, at man er så træt, at man ikke kan sove? Så jeg ser film på langs ;-)

  SvarSlet