fredag, oktober 08, 2010

SPIS BRØD TIL

Normalt døjer jeg ikke med hovedpine, men de sidste 5 uger har jeg hver dag haft hovedpine. Hovedpine er et uspecifikt symptom, dvs. der kan være så mange årsager til, hvorfor man har hovedpine.

Min egen diagnose går på, at al den læsning af svære tekster har gjort, at mine øjne egentlig burde have stærkere briller for at håndtere det. Jeg håber, at øjnene falder til ro, når jeg er færdig. Det ville være surt show at skulle investere i nye brilleglas med glidende overgange, når det kun er et år siden, jeg fik nye briller. Så jeg klapper lige hesten eller spiser brød til!

I dag valgte jeg at gå en lang tur på over 1 time, Laika traskede med, jeg tror, hun sover godt i aften. Nu er hovedpinen forsvundet, så kan jeg godt sætte mig ned og læse igen ;-)

DSC02075

Og mundvandet løber helt ved billedet fra middelaldermarkedets brødboder. Jeg elsker brød i alle afskygninger, og det brød med nødder og frugter, som vi købte den dag, tænker jeg stadig på med nydelse :-)

5 kommentarer:

 1. Hovedpine er træls... nogle gange får jeg det, hvis jeg ikke husker at drikke nok vand. En god gåtur ud i luften hjælper ofte.. :-)

  SvarSlet
 2. prøv lige at mærke dig selv i nakkens muskler :-)er de spændte??
  og ellers som Inge siger: vand og en rask gåtur.
  Har du lys nok ved din arbejdsplads?

  SvarSlet
 3. Inge, jeg drikker meget te og vand, jeg vil tro 3 liter, måske drikker jeg for meget ;-)Gåturen er helt sikkert et godt middel.

  Anne, jeg skulle lige til at skrive nej, men så mærkede jeg på dem :-)AV jeg skal vist lige lave nogle øvelser :-)
  Og lyset har jeg faktisk også tænkt på, men synes nu det er OK

  SvarSlet
 4. Træls med hovedpine. Min mand, der er anæstesiolog vil bestemt mene, at tre liter væske er for meget (du får jo også væske i al din mad).
  Men der kan jo være mange årsager til hovedpine, og det er da godt, at den kan "luftes" væk.
  God lørdag.

  SvarSlet
 5. Tak Eva, og han har ret, men jeg elsker te :-)

  SvarSlet