tirsdag, oktober 05, 2010

SIDSTE MARK

Hu hej hvor det går. Selv om det regnede en uge, og vi derfor ikke kunne tage kartofler op, så er optageren nu kørt ud på den sidste mark. Hvis vejret ellers holder, hvad det lover, bliver vi færdige i morgen. Så tidligt har vi aldrig været færdige før.

IMGP1700

I dag skal min gruppe fremlægge vores opgave ,bagefter skal en anden gruppe opponere mod den, altså stille uddybende spørgsmål og kritiske kommentarer. Til sidst får vi en vurdering af vores vejleder, om vi har løst opgaven tilfredsstillende, forhåbentlig får vi også gode tips til, hvad vi evt. skal gøre anderledes, når eksamensopgaven skal skrives.

Eksamensopgaven er en enkeltmandspræstation, her skal vi samle trådene, dels det vi har lært om tekstanalyse, dels det vi har lært om kritisk vurdering af videnskabelige artikler og til slut fortolke det og fremdrage problemstillinger, som vi skal argumentere for. Problemstillingerne skal have rod i det, vi har lært på kurset, og det bliver højst sandsynligt noget af det, vi skal have proppet i hovederne de næste to dage: professionsbegreber, sundhedsvæsen, sundhedspolitik, tværfagligt samarbejde.

Jeg har ikke været bange for ikke at bestå, men lige nu føler jeg mig midt i forvirringens hav, jeg håber, bølgerne lægger sig de næste dage, så jeg kan begynde det lange seje træk på fredag og nå i land næste fredag.

IMGP1698

Dommen afsiges først 3 uger efter, så jeg kan nå en uges ferie og to ugers arbejde inden da.

Ha en god dag.

5 kommentarer:

 1. Så kommer kartoflerne i hus inden kartoffelferien, det er jo dejligt, Lene.
  Det er så flot med dit studium - og dejligt at blive beriget med ny viden.
  Ha' en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet
 2. Så begynder roen vel at indfinde sig hos landmanden?
  Det er skønt at lære nyt, men den der tid, hvor man ligesom skvulper rundt i et oprørt hav, den er ... lærerig?
  Held og lykke med den endelige eksamen.

  SvarSlet
 3. Det går jo forrygende. Flot at du kan nå det hele og studierne også.
  God dag til dig!

  SvarSlet
 4. Det er så skønt når man går igang med den sidste mark.
  Mht studiet tror jeg forvirringen er god - lige pludselig skal det nok samle sig, ofte når man mindst venter det. Hvorfor skulle man ikke bestå nå rman har gjort et godt stykke arbejde. Uden at have været til stede under jeres arbejde, fornemmer jeg herfra at i har arbejdet hårdt og seriøst med jeres tekster. Pøj pøj, knus Betina.

  SvarSlet
 5. Tak madame, kartoflerne har de sidste mange år, efter vi skiftede til andet optagningsgrej, været i hus før kartoffelferien, men aldrig så tidligt som i år :-) Og jeg nyder udfordringerne, mange synes, det er flot i "min alder" ;-) men jeg har jo ikke hjemmeboende børn, som alle de andre har, jeg skal tænke på.

  Tak Helle, han er ved godt mod, men er også træt, der har været fuld knald på, da der også skulle sorteres kartofler :-) Og jeg tror du har ret, at den periode, jeg er i lige nu, er lærerig, man får tænkt en masse :-)

  Tak Elin, jeg nyder, vi kun er to på matriklen, som skal koordinere vores planer :-)

  Tak Betina, det er skønt, at du som erfaren diplomstuderende siger det, det er jo det, jeg håber, sker :-)

  SvarSlet