mandag, oktober 04, 2010

TUMMELUMSK

Den frydefulde søndag skulle nydes i den fulde længde, så den nåede at hilse på mandagens spæde start, før det blev sengetid.

3½ time senere stod de unge mennesker og jeg op igen; mens de badede, bryggede jeg te, dækkede morgenbord og fik madpakkerne til landmanden smurt.

Kl 5 stod vi på banegården i Aalborg, man har faktisk vejene for sig selv på det tidspunkt, så ingen kø eller andet generede for kørslen.

Nu sover de unge mennesker sig forhåbentlig gennem Danmark, inden hovedstaden snart åbenbarer sig med al dens liv. De havde både vietnamesiske fyldte boller fra den ene familie og banankage fra den anden familie med til at give dem energi til en travl dag.

Og min dag er startet efter et par timers søvn, godt jeg har studiedag med lov til morgenhår, hængende øjenlåg, afslappet tøj og indlagte pauser, for overskriften passer godt på min tilstand lige nu.

Det bedste er dog at have set sønnen i øjnene, set at han har det godt, hørt de unge menneskers latter og vide, at snart er det os, der sætter kurs mod hovedstaden og besøger datteren og det unge par. Først er der dog en hel del litteratur, der skal læses til de sidste undervisningsdage, og  efterfølgende en eksamensopgave, der skal skrives.

IMGP1694

Må du få en mandag, der lader dig starte mildt på ugen og motiverer dig til resten af ugen.

5 kommentarer:

 1. God mandag til dig - pas nu på at du ikke falder i søvn midt i studierne :)

  SvarSlet
 2. Tak Helle, der drikkes rigeligt med vand og indlægges pauser :-)

  SvarSlet
 3. det var godt nok en kort nat.. kunne du ikke lige snige dig til en blunder i løbet af dagen.. :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder dejligt ar have en Sødag der bare måtte blive ved :-)

  SvarSlet
 5. Inge, jeg tog en blunder på et par timer, da jeg kom hjem :-)

  Miri, det var det også :-)

  SvarSlet