tirsdag, oktober 26, 2010

LILLE SOMMERFUGL

Grønt er godt for sjælen, og når man så rykker teltpælene op og flytter til den store stad, så kan den ene boligblok efter den anden godt ind imellem virke tæt og grå.

Nær ved de unge mennesker findes der smukke grønne steder. Jeg har før været i Fredriksberg Have og på Assistens Kirkegården.

Søndag skulle vi se datterens skole, sønnens var helt lukket ned, så den må vi vente med til en anden gang. En rask gåtur fra Nørrebro forbi søerne, og så var vi der. Det er godt at få set de steder, som de unge mennesker snakker om.

IMGP1862

Egentlig ville vi bagefter hjem til lejligheden, men så kom datteren til at sige, at Botanisk Have lå i nærheden. Ikke megen betænkningstid, vi travede derhen og nød søndagens gråvejr med udkig til egern (og mit lille kamera svigter mig i gråvejr, øv), blishøns og sommerfugle.

IMGP1863

IMGP1864

IMGP1875

Der var de smukkeste efterårsfarver, luften var der bid i, og efter en lang travetur  pakkede vi landmandens grej og kørte over til frokost hos søn og svigerdatter.

Lille sommerfugl

Godt at december er tæt på, for i år bliver den årlige familiejuleindkøbstur flyttet fra Aalborg til København. Om jeg glæder mig? HELT VILDT!

13 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, du glæder dig til familiejuleindkøbsturen i København, Len - det bliver hyggeligt. Dejlige billeder du viser! Jeg trænger til at komme i Botanisk Have :-)

  SvarSlet
 2. Madame, tak, der er så mange smukke steder i København og endnu flere specielle steder, som er lige så sjove at se på :-)

  SvarSlet
 3. Det ser så skønt ud på dine billeder. Man kan mærke, hvor meget du nød det.
  Og så kan du jo glæde dig til næste besøg.

  SvarSlet
 4. Åh ja Botanisk Have - der har jeg gået mange ture med vuggestuens børn - jeg arbejdede som vikar lige i nærheden mens jeg læste. Jeg har også altid godt kunnet lide Kongens Have.

  SvarSlet
 5. Hvor er det godt at komme på besøg hos børnene og se at de har det godt, jeg forstår dig så uendelig godt.
  Jeg har lige læst lidt bagud i din blog og kan se, at eksamensopgaven er afleveret og du igen har lidt ro til at tænke på andet end skolebøger.
  En rigtig god onsdag til dig.

  SvarSlet
 6. Eva, det var først i Kbh, jeg fandt den opladning som du skrev om :-)

  Pollyanna, Kongens Have, åh ja, der har vi også været :-)

  Tak Anette, og i dag starter arbejdsdagene på afdelingen igen :-)

  SvarSlet
 7. Dejligt :) det er skønt, når ungerne bliver voksne og kan udvide vores horisont :)

  SvarSlet
 8. Det var godt du fik den opladning, som du havde behov for.
  Men hvis børnene og nye oplevelser ikke skulle kunne klare det, så stod det vist også slemt til...
  I bliver da vist nødt til at flytte i nærheden af København, når I slipper landbruget?

  SvarSlet
 9. Dejligt at finde smukke steder blandt store boligblokke. Vi har det ligesådan når vi besøger min søster i århus. Så går turen ofte igennem den Gamle by og Botanisk have:-)
  Håber du får en dejlig arbejdsdag på jobbet, det bliver sikkert godt at komme igang med det fag-faglige igen.
  Klem Betina.

  ps. Ved du hvor den bedste fiskebutik ligger omkring Bork Havn - er det den i hvide sande (som vi altid bruger), eller er der en anden?? Måske du kan hjælpe - ellers finder vi nok en selv ;o)

  SvarSlet
 10. Ja der er nogle gode åndehuller her i byen, dejligt at du fik ladet op.. :-)

  SvarSlet
 11. Jeg har jo selv boet ved siden af Nyboder i de tre år, jeg gik i gymnasiet. Der er så dejligt helt inde i byen. Vores datter bor der nu, og hun nyder byen med parker og alt det andet. Det er skønt, at du nu har naturlig adgang til staden. det er li'som noget andet på den måde:-)

  SvarSlet
 12. Helle, det er nemlig skønt :-)

  Ellen, nu får vi at se hvor de unge mennesker er, når vi stopper. Min far sagde altid, at man aldrig skulle flytte efter sine børn, man skulle finde sit eget liv der hvor man var, det ville både børn og forældre være bedst tjent med :-)

  Inge, det ved du jo :-)

  Charlotte, hovedstaden bliver en helt anden by nu :-)

  SvarSlet
 13. Betina, du smuttede lige i første omgang :-) Jeg var lidt nervøs, for jeg har slet ikke savnet arbejdet, men det var godt at komme tilbage :-)

  SvarSlet