torsdag, oktober 07, 2010

ØJNE SÅ STORE SOM

Begge undervisere kommenterede det i dag. Vi så trætte og brugte ud nu. Øjnene var spærret op i forsøg på at fange guldkornene og få dem skrevet ned, for tænk hvis det var lige netop det øjeblik, hvor man mistede koncentrationen, at det, man skulle bruge i sin eksamensopgave, blev sagt.

Herhjemme har landmanden og medarbejderne fejret på vanlig vis, at kartoflerne er i hus , nemlig med smørrebrød. Heldigvis har de gemt nogle stykker til mig, jeg glæder mig til min aftensmad!

I dag skal jeg ikke tænke på aftensmaden, til gengæld er jeg ansvarlig for på lørdag , at venner får lidt lækkert som optakt til en gourmetaften, som andre heldigvis står for. Jeg har brug for hjælp!

Har du nogle gode ideer til noget nemt, som kan bruges som appetizer/tapas?

8 kommentarer:

 1. Den er måske set før, men den er stadig go': store bløde tortillas smurt med en god krydderurtesmøreost rørt med lakserogn, rucola eller babyspinat fordeles derefter jævnt over hele tortillaen og til sidst lægges tynde skiver røget laks. Hele molevitten rulles - og rullen skæres i passende stykker. Stik evt. en tandstikker tværs igennem hvert stykke, så de ikke ruller op igen - de fungerer også som "ta'tøj". De ser fine ud, er lavet i en håndevending - og smager de jo kanongodt :-)
  ... og så forresten god fornøjelse med gourmetsammenkomsten, Lene :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak et cetera, jeg har lige læst dit forslag op for landmanden, "det gør vi" var svaret :-)

  SvarSlet
 3. Dejligt at forslaget faldt i smag :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan se dig for mig - med de der øjne så store som tekopper ;)
  Et ceteras forslag lyder rigtig lækkert - velbekomme.

  SvarSlet
 5. Et cetera, og så kan jeg slette det punkt på min liste :-)

  Helle, tekopper er det rette ord :-) og tak, en god start på en aften med fokus på lækker mad og vin, så glemmer jeg lige opgaven de timer :-)

  SvarSlet
 6. Nåeee, hvor er I spændt hårdt for.
  En aften med dejlig mad vil gøre dig godt. ;-)

  SvarSlet
 7. Er I ikke lidt hårde ved jer selv.. Tillykke med at høsten er i hus.. og en god aften. :-)

  SvarSlet
 8. Betty, man siger ikke nej til lækker mad og gode vine kreeret af to eksperter i vennekredsen :-) Og lige om lidt udløses spændingen om hvilken slags artikel viskal skrive eksamensopgave over :-)

  Tak Inge, jeg har jo selv valgt diplomuddannelsen :-) og gourmetaftenen er en fast tradition, og sådanne rokker man jo ikke ved ;-)

  SvarSlet