torsdag, juni 13, 2013

AFTENHYGGE

Landmanden og datteren ser film på computeren, "the new world", og jeg sidder med fødderne oppe på sofabordet, så benene kan danne bord for computeren. Det er med at finde noget skrivearbejde, som kan gøres, mens jeg nyder samværet omkring sofabordet. En lækker islagkage blev nydt først, jeg følte mig helt som en gammel morlille, da jeg så priserne på isvaflerne i frysedisken. 25 - 30 kroner for en isvaffel, jeg synes lige, de kostede 12 kroner. Så er en islagkage trods alt billigere, når man er tre lækkersultne mennesker.

Datteren sidder med sit genbrugsredesign og syr perler på. Jeg er spændt på hendes øvrige bidrag til udstillingen, og om der er købere til det. Så nu overvejer jeg, om min mors sølvbryllupskjole måske alligevel skal hjem til mig, hvem ved om jeg kunne lokke datteren til at redesigne den?

Tankerne flyver af sted, det er ikke altid fagrelateret, men hjernen tænker bedst, når den får lov til at tage afstikkere til andre emner. Sønnen slider i det i hovedstaden, han er i gang med en stor musikeksamen, som foregår over 3 dage med 4 eksamener. jeg glæder mig til, at han kan holde velfortjent ferie, og til at vi får lov til at nyde ham herhjemme.

Nu må jeg hellere koncentrere mig om at få sat etiketter på citater til brug for analysen. God aften  og god nat.

12 kommentarer:

 1. Det lyder så hyggeligt at I sidder sammen og alligevel hver for sig, med hver jeres.
  Det er en dejlig måde at være sammen på - synes jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pernille, det nyder jeg også :-)

   Slet
 2. Det lyder hyggeligt - is og dejligt selskab hjælper garanteret på det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, is hjælper altid og dejligt selskab er ikke at foragte :-)

   Slet
 3. Er der noget hyggeligere end at have sine kære omkring sig og så kunne lave hver sit, - det er da helt perfekt til sådan en hverdagsaften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, sådan er det nemlig :-)

   Slet
 4. Dejligt med is og familiehygge. :-)
  God fredag Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Inge

   Slet
 5. Det ser spændende ud med den "Bastard-Festival", din datter skal deltage i. Det kunne være spændende at smutte til Helsingør et smut, men min lørdag er desværre lidt vel booket i forvejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg er også spændt på resultatet af hendes anstrengelser, jeg håber jeg får billeder at se :-)

   Slet
 6. Når du kommer forbi, skal du købe isvafler fra Vebbestrup flødeis - de koster vist 10 kr. i år - de kostede 8 sidste år og de smager himmelsk :) Husk en køletaske med fryseelement ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet Helle, men faktisk har vi jo et mejeri i nærheden, som også laver gode isvafler. Tænk, jeg har slet ikke tænkt på at købe hos dem ;-)

   Slet