lørdag, juni 01, 2013

MORGENVANER

Der tænkes ikke meget om morgenen på det, jeg gør, mere på det der sker rundt omkring eller på det jeg skal gøre. Jeg er både systematisk og et rodehoved. Ved siden af mig lige nu ligger en seddel, som landmanden har brugt til at notere et telefonnummer på. Jeg har i de sidste dage skrevet noter rundt om telefonnummeret: huskeseddel til mig selv om, hvad jeg skulle nå i går og i dag og tanker i forbindelse med gennemlytning af interviewet.  Jeg forsøgte at bryde min vane under modulerne ved at sætte mig i mit studerekammer, men det fungerer ikke, jeg trives bedre (ved åbne vidder) så jeg sidder igen i stuen ved spisebordet med papirer på gulv og bord.

Morgenmaden er som vanligt spist ved computeren, den første kop te drikkes, mens dagens indlæg skrives. Jeg har valgt ikke at løbe fra morgenstunden i dag, jeg vil prøve, om ordene kommer bedre, hvis jeg starter ved computeren først og så løber, når jeg trænger til en pause. Ret beset sker der ikke en dyt her, jeg er jo bare her i huset eller ude på landevejen. Men sådan er min hverdag lige nu, og egentlig er hverdagen jo netop hverdag, fordi det sker hver dag. Og hverdagen kan hurtigt blive vendt op og ned, så det der før føltes trivielt og vanligt pludselig bliver noget, man længes efter. Så jeg vil skønne på min hverdag, mine vaner og så møde lørdagen med et smil.

God lørdag til dig.

P1060097

6 kommentarer:

 1. Ønsker deg en herlig lørdag og
  ei riktig god helg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid og i lige måde :-)

   Slet
 2. Rigtig god skrive-lørdag til dig Lene. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg øver mig på ikke at hoppe over til alle de andre hverdagssysler så som bloglæsning, vasketøj og opvask, tænk at de sidste to ting lige pludselig bliver attraktive :-)

   Slet
 3. "Jag trivs bäst i öppna landskap" - Ulf Lundell, nå han var bedst :-)
  God skrivedag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, og jeg havde så Erik Grips fortolkning af den sang, da jeg skrev det :-) Jeg elsker den melodi og teksten med.

   Slet