onsdag, juni 12, 2013

FOKUS

Mens jeg prøver at fokusere med de nye kontaktlinser, nyder jeg billederne fra gårsdagens "studenterkørsel". Det blev en super skøn dag, og arrangørerne havde gjort deres til, at det blev en dejlig dag, min ledelse lige så og alle mine skønne kolleger bidrog hver især til, at den dag vil vi mindes. Om aftenen ved min afdelingssygeplejerske var vi alle med på nær det hold aftenvagter, som måtte passe patienterne samt en enkelt sygemeldt kollega og en kollega på barsel. På turen rundt var vi 17 kolleger, 7 stødte til om aftenen.
Vi startede med morgenmad i Himmerland hos en af arrangørerne, og her fik vi alle uddelt en sort t-shirt påtrykt Tour de Napo på ryggen, den havde vi alle troligt på resten af dagen. Napo står for Neurologisk Apopleksiafsnit. Og så var vi ellers rundt i Himmerland, Hals, Aalborg, Nørresundby, Vildmosen og Han Herred. I alt besøgte vi 14 steder, og modsat studenter, som væltede ud og ind af busser, lastbiler eller hestevogne og straks søgte til bordene og de drikkelige varer, så skulle vi se husene. Ingen rum fik lov til at gå fri, og som jeg sms'ede til datteren, red lige sengene, men lad rodet stå (læs alt det jeg har fået med ned fra min fars hus), for mit hus skal ikke fremstå perfekt, men som et hus med levende mennesker. Datteren og landmanden havde gjort vores hus og have så hyggelig, der var slået græs, flaget var hejst, der var rododendron og syrener i vaser, levende lys overalt og varm te og kaffe til chokoladen, det passede perfekt til tidspunktet. Vi havde det skønneste vejr til turen rundt, vi holdt ikke tidsplanen, så vi nåede slutstedet godt en time forsinket, og at vi kunne spise tre retters mad, skyldes kun min afdelingssygeplejerske og hendes mands kulinariske evner, for vi fik så meget lækker mad rundt omkring.
I dag spiser jeg vist kun af vane, for faktisk er jeg slet ikke sulten ;-)

Tænk at have en junglesti i sin baghave, jeg gad godt være barn i det hus

Fokus i går var på samvær med gode kolleger, i dag skal fokus rettes mod opgaven. Jeg er flyttet i sommerhus et par dage sammen med datteren, hun sidder ved samme bord som mig og arbejder med et udstillingsprojekt. Det bliver hyggeligt at have en at dele tanker og ideer med. Håber du kan finde dit fokus i dag.

En skøn have hos en god kollega

18 kommentarer:

 1. Jeg skal vist også have nye linser, for jeg læste det som " Tour de nupo" og tænkte det ikke lød så sjovt :-)
  Men hold da fest, hvor har jeg grinet af jeres tur, sikke en fantastisk ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, godt nok er der altid nogle, der er på slankekur, men ikke i går ;-) Og det var en genial ide.

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig sjov dag I har haft, og sikkert en der kan gentages igen. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det var så sjovt, men desværre er det vist ikke lige til at gentage, det har været rigtig svært at få alt til at gå op i en højere enhed :-)

   Slet
 3. Åh det var dejligt, at det blev en god tur, og godt du kom med.Du når nok opgaven alligevel. God arbejdslyst. Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Lykke, tak :-) Jeg er så glad for at jeg tog med.

   Slet
 4. Det lyder som en god dag/tur, og dejligt at være i sommerhus med datteren selvom I må arbejde.
  God arbejds/skrivelyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, vi hygger os :-)

   Slet
 5. Jeg bliver glad i maven, når jeg læser om jeres tur rundt.. Sikke en masse I får og har fælles i jeres afdeling nu. Jeg er også lidt misundelig.. på den gode måde.. over så meget glæde og oplevelser sammen med kollegerne, I vil virkelig hinanden. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, og jeg bliver glad for din kommentar, især når jeg tænker på at vi på et tidspunkt var ved at gå forkert af hinanden, men nu er vi fokuseret på samme mål igen: høj standard på plejen til patienterne, godt arbejdsmiljø med plads til vores forskelligheder og en god flytning :-) Pøj pøj med jeres forandringer.

   Slet
 6. Det lyder bare så dejligt, - en dag at leve på.

  Håber, du får stillet skarpt, når det skal til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det var en god dag, og jeg håber også jeg får stillet skarpt :-)

   Slet
 7. For en skøn dag, I har haft - med meget indhold og noget mere ædruelig end den slags ture normalt er ... til gengæld en tur, I alle vil huske meget længe :-) Godt du tog dig tid til at tage hele turen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, der var ingen tømmermænd dagen efter, men nogle trætte mennesker :-) Jeg er rigtig glad for at jeg tog med hele dagen.

   Slet
 8. Det lyder som en rigtig festlig tur. Så meget festligere, fordi det at drikke sig i hegnet hurtigst muligt ikke indgik i programmet. Rigtig god idé!

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, det var bare rigtig hyggeligt :-) Og ja jeg tror det sjove var gået fløjten hvis nogle drak sig fulde.

   Slet
 9. Hvor er det da bare en helt fantastisk og hyggelig ide :)

  SvarSlet
 10. Jamen, det lyder da super-hyggeligt!

  SvarSlet