tirsdag, juni 04, 2013

DIE GROSSE DOLOMITTENSTRASSE 3

Måske var det på tide, at den sidste lange motorcykelferie i 2011 fik sin historie fortalt færdig. Vi var i gang med at køre på Dolomittervejen, og vi var nået til Canazei. Næste mål var bjergsøen Karersee. Rejseguiden løj ikke, da den skrev om den smukke grønne farve.

P1010920

P1010928

Vi nød en lille gåtur ned til søen og fik lidt at drikke. før turen gik mod Steinegg. Byen kunne vi ikke finde på vores GPS, men i vores bog over motorcykelhoteller i Østrig og Norditalien stod koordinaterne på stedet. Godt nok havde vi aldrig prøvet det før, men vi fik plottet koordinaterne ind, så vi var fuld af fortrøstning, vi skulle nok nå frem.

P1010933

Vejene blev godt nok noget mindre, ind imellem også temmelig svære at køre på med en tungt læsset motorcykel, men vi havde kursen.

P1010935

Da vi til sidst så målet, synes vi ikke det lignede et hotel, men vi kørte da derned og vendte på gårdspladsen. For det var en gård, og havde aldrig haft noget med et hotel at gøre, så vidt vi kunne se. Vi havde talt med hotelejeren om morgenen, så vi vidste da, at hotellet eksisterede og den lille by tillige med. Vores kort var ikke detaljeret nok til at vise vejen til byen. Men nogle af de nærliggende byer havde vi set på et skilt, så nu kørte vi på må og få i de italienske alper. Pludselig stod navnet der, og vi fandt hotellet.

P1010936

Det gode ved disse motorcykelhoteller (MoHo) er, at aftensmaden er med i prisen, 5 retter mad, og det er altid spændende at se, hvilken lokal specialitet vi så skal prøve. Landmanden og jeg nåede også at tage en svømmetur i hotellets dejlige pool og så endda nå en øl på terrassen uden for hotellet. Landmanden og vores rejsekammerat fik vasket det værste støv af motorcyklerne.

P1010948

P1010940

Og da mørket sænkede sig, fandt vi vin og glas frem og nød udsigten fra altanen udenfor vores værelse. Dette var sidste dag i Italien, næste dag skulle vi gerne nå op til Tyskland.

P1010944

12 kommentarer:

 1. Åhhh - elsker bare Østrig! De sidste to billeder er da helt skønne!
  De andre er altså også gode.
  Men sikke da et vejr, de har dernedeaf - i bl.a. Salzburg-området. Og Prag er ved at drukne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det her er nu Norditalien, men det minder meget om Østrig og jeg er også forelsket i Østrig :-) Ja føj for et vejr, det er helt uvirkeligt at se billederne dernedefra.

   Slet
  2. Jeg skal bare lige lære, at det er det sorte, der er bogstaverne! Du havde jo skrevet, at det var Italien. Pinligt, altså :-(

   Slet
  3. Ellen, du er ikke den eneste, læs blot de andre kommentarer ;-)

   Slet
 2. Godt I ikke er på vej mod sydtyskland lige nu..
  Det er skønne billeder fra et område jeg kun kender med sne på.. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, ja uha, det ser slemt ud dernede fra. Tak, motorcykelhotellerne er skisportshoteller om vinteren, så man kan også få motortøjet tørret, hvis det behøves. Jeg har også prøvet at støvler var gennemvåde, det klarede de også på en nat :-)

   Slet
 3. Jeg har været på Østrigsferie flere gange, og det er da smukt, hvorend man vender sig. Dog har jeg altid syntes, at det virkede lidt friseret, næsten for meget af det gode. Men så behøver man bare bevæge sig over grænsen til Italien. Der er der også smukt, men man har ikke landmændene mistænkt for at gå ud og frisere engene om natten, og bygningerne bliver heller ikke nødvendigvis malet i både tide og utide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, jeg syntes faktisk ikke der var forskel på Østrig og Norditalien, der var alle steder smukke huse med blomster og udskæringer over alt :-)

   Slet
 4. Dejlige billeder - tusinde tak for rejsen. Østrig er fantastisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Nola, det er lige før I får mig til at tro at det er i Østrig, men det er altså i Dolomitterne :-) Men Østrig er også et skønt sted, der har vi også været på MCferie.

   Slet
 5. Uh, jeg ville være blevet lidt bekymret over, om jeg nu ville finde det hotel - godt I blev ved, for det ser da overordentligt hyggeligt ud.
  Vi har nogle venner, der skal ned at vandre i Dolomitterne denne sommer. Jeg tror, de kan glæde sig, hvis man skal dømme efter dine billeder dernede fra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg gad godt vandre i Dolomitterne eller i Pyrenæerne, ja faktisk alle de steder vi har kørt med motorcyklen :-)

   Slet