onsdag, oktober 14, 2015

Pyha

Knapt var jeg nået ind af døren, før jeg sendte sms til min korleder, at jeg blev forsinket, men at jeg ville komme så hurtigt som muligt. Tankerne var allerede i gang med at planlægge madlavning, oprydning til rengøringen i morgen og de røg også tilbage til dagen i dag på arbejde og hvad jeg havde nået. Kort efter kom en sms: Lene, vi har efterårsferie Smiley

Det lettede, nu slapper jeg af med teen og griner lidt af to hunde udenfor mit vindue. Præsten har fået hund, nu hvor familien bor på en præstegård. Hunden kommer med herop, når præsten og søn er på jagt. Istvan synes, det er voldsomt irriterende, at han ikke kan komme ind til sådan et hunkønsvæsen. Mille agerer ligeglad, men kigger dog efter den ivrige hanhund. jeg lader dem hygge sig og vil nyde, at jeg pludselig fik tre timer foræret. God aften til dig (og som du kan se, har vi solskin heroppe)

DSC_0239P1030880

12 kommentarer:

 1. Jamen Lene - du skal da vide, at Danmark stort set er lukket i uge 42 - men det må være skønt pludselig at få tre timer forærende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, når man har fuld gang i arbejdet, så glemmer man det :-)

   Slet
 2. Årh altså, hvorfor må Istvan ikke det; er hun i løbetid? Skønt at få lidt tid forærende. Jeg håber. Du har nydt aftenen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, Mille er stadig en hvalp, så Istvan skal lære at tage den med ro :-) De slappede dog af sammen i bryggerset senere .

   Slet
 3. Der er faktisk ikke noget som at få tre timer forærende ;)
  Søde hunde, - de ser ud til at hygge sig trods hegnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det trængte jeg til. håber du har det bedre?
   Hundene hyggede sig med at stikke poter gennem hegnet :-)

   Slet
 4. Når vi er på arbejde glemmer vi at DK er lukket ned på lavt blus i uge 42. Lækkert at blive overrasket, så kan du slappe af, og gøre lige det der lyster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, det er det jeg gør :-)

   Slet
 5. Hehe.. Hvor skønt at få 3 timer forærende.. og hvor heldigt at du var lidt forsinket.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, ja for søren, ellers havde jeg brygget te til hele koret :-)

   Slet
 6. Måske fik du sunget lidt alligevel ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg synger næsten altid i bilen :-)

   Slet