fredag, marts 24, 2017

En lille ting med stor betydning i hverdagen

Jeg har haft den i en uge nu, og jeg nyder hver dag, at jeg har den. Den gør livet lettere, ikke på det store filosofiske plan, men på mit lille hverdagsplan. Egentlig var det tænkt som en snydegave. Den skulle få mig til at tro, at jeg ikke fik det, jeg virkelig ønskede mig af mine børn. Jeg overvejede det godt nok, men håbede, at jeg også fik den anden gave (hvor er jeg dog grådig). Det fik jeg også, jeg fik min sang, sunget af mine børn, og en gang med tiden bliver den også indspillet, så landmanden kan bruge den som underlægningsmusik til en motorcykelvideo.

DSC_3634

Tilbage til den anden gave. Jeg har længe villet have den, men som den sindige jyde, jeg er, så køber man ikke noget, før det gamle ikke dur. Og helt tilfældigt gik den gamle udgave i stykker dagen før mine kolleger kom på besøg. Jeg ville ikke købe en ny, for jeg kunne ikke lige overskue at finde den rigtige udgave midt i festlighederne, så sommerhusudgaven blev hentet hjem.

DSC_3637

Og dagen efter kollegernes besøg, på min fødselsdag, åbner jeg så for hjælpemidlet, der gør min hverdag god og nem. En el-kedel, som kan indstilles til temperaturer på 80 grader. Jeg er nu fri for at koge vand, vente fem minutter til det er nået ned på mellem 80 og 90 grader, før jeg kan hælde det over mine yndllingste, som er grøn og hvid te og som ikke tåler kogende vand. Og hvad der er endnu bedre, landmanden kan finde ud af det og laver nu te til mig, når jeg kommer hjem fra arbejde. Førhen lavede han den sorte te til sig selv (jeg måtte også godt drikke den), og så måtte jeg gå i gang med den besværlige procedure for at få min te. Det er slut nu, og jeg nyder, at tebrygningstiden er skåret ned med minimum fem minutter.  Alt godt kommer til den, der venter.

DSC_3640

Og LOOP var lige så godt, som jeg vidste, min krop takker mig allerede for indsatsen. Blomsterne i krukken med flere lag forårsløg gør opmærksom på sig selv sammen med de andre forårsblomster. Fuglene synger det bedste, de har lært, solen skinner, og jeg nyder det hele. Også at jeg skal i aftenvagt, for jeg har fået lov til ikke at være ansvarshavende og skal i stedet for passe patienter og løbe til trombolyse, jeg glæder mig. God fredag til dig.

DSC_3639

12 kommentarer:

 1. Hurra for taknemmelighed og moderne teknologi! Fantastisk med skønne gaver! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Maude, det er så godt med det hele :-)

   Slet
 2. Hvor er det smart :) godt du fik den.
  God arbejdslyst og god weekend - hold op hvor er vejret fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle, ja vejret er bare skønt. Jeg vil ud og gå lige om lidt :-)

   Slet
 3. Så smart.. vores kan også indstilles til 40 gr, det var altså genialt i den tid børnebørnene fik modermælkserstatning når vi passede de små pus.

  Håber ikke du skal løbe til alt for mange trombolysebehandlinger, men får lov at passe og pleje dem der allerede er indlagt hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det er virkelig smart at kunne justere. Og jeg fik helt ro for trombolysetelefonen i går :-)

   Slet
 4. Smart kedel! Den kan jeg godt forstå, at du er glad for.
  Og også for, at solen skinner - vi har siddet på terrassen ... skønt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg nyder den hver dag. Åh tænk at kunne sidde på terrassen, der er vores ikke så godt i læ :-)

   Slet
 5. Det var da en lækker gave, en rigtig brugbar en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg er vild med den :-)

   Slet
 6. Det med en el-kedel der kan koge til forskellige temp. er en vidunderlig løsning, al den ventetid til temp. er nede etc. det har jeg ikke tålmodighed til, så min kan også holde den temp. jeg har valgt.
  Dejligt du er kommet i gang i Loop igen.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, ja det er nemt, bekvemt og praktisk :-) Og jeg nød mit LOOPbesøg.

   Slet