fredag, marts 10, 2017

Tidsoptimist

det er mig. Jeg tror altid, at jeg kan nå meget mere, end jeg reelt kan. Til gengæld er jeg supergod til at barbere væk og gå på kompromis, så jeg når i mål, eller til at knokle igennem, hvis jeg beslutter mig for den udvej. I går var min frisør så sød at tænke på mig, da hun fik et afbud, også selv om det betød, at hun blev en halv time længere i sin salon end normalt, for at jeg kunne få farvet bryn/vipper, få reflekser i håret og blive klippet. Jeg er stadig ikke klar til at slippe det lyse look. Jeg har prøvet at droppe det, men min frisør siger, at der endnu ikke er nok grå hår til at give det grå, smarte look. Det bliver bare kedeligt at se på. Det var skønt, og jeg var lige ved at falde i søvn i massagestolen, mens brynene tog farve, jeg nåede dog ikke til snorkestadiet. Det har jeg gjort tidligere, når jeg er kommet direkte fra arbejde.

Til gengæld nåede jeg så ikke noget af det planlagte herhjemme, det er så her tidsoptimisten slår til. Nu får vi at se, om hun får ret, eller om der skal hugges en hæl eller klippes en tå.

Og så er det altså utroligt, hvad ti - tyve minutter kan gøre i forskel. Jeg er ikke den, der går til tiden, jeg har tit noget, jeg lige skal nå, og så bliver klokken ofte 5-10 minutter over tre. I går skulle jeg nå at komme til Brønderslev fra Aalborg på en time. Normalt er det overhovedet ikke et problem, men klokken tyve minutter over tre om eftermiddagen fra sygehuset? Glem det, der er en kø uden lige. Så jeg aftalte med min leder, at jeg gik ti minutter før tre, klædte om og kørte fra sygehuset fem over tre. Jeg var i Brønderslev en halv time efter, så jeg nåede at få rettet briller, købe en blomst og tjekke lidt nyheder, inden jeg satte mig i frisørstolen.

Tidsoptimisten er træt lige nu, for jeg mødte en time før på arbejde i dag, og så kunne jeg lægge en og en sammen (var en time længere i tirsdags), det giver to, så jeg kørte hjem to timer før myldretid. En kop te og en stille stund, så er jeg klar igen. For jeg har så meget at glæde mig til, solen skinner og min ferie er lige startet.

Lidt flere billeder fra onsdagens morgenstund

morgenstund2morgenstund3

16 kommentarer:

 1. Arbejde før ferie skal foregå så man er ferieparat når ferien begynder og ikke først 3 dage efter den er begyndt, som hektivister vist foretrækker. Det var smart at lægge en og en sammen.
  Gode feriedage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jørgen, det føltes godt at komme godt ud af døren :-)

   Slet
 2. Sikke en skøn morgenstund! ❤️ Jeg er tidspessimist, og forestiller mig altid, at det må være dejligt den anden vej rundt. Jeg forestiller mig, at man bliver lidt mindre stresset?.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, mindre stresset? Overhovedet ikke, for jeg står jo ofte i den situation at jeg tror, jeg kan nå det hele den sidste dag, og så kommer stressen for alvor. men i dag har jeg været klog :-)

   Slet
 3. Ellers må du jo bare sætte nogen i arbejde, hvis du kommer i tidsnød i morgen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, Ellen, jeg har nemlig haft et mål, at alt det jeg kunne lave i dag, skulle laves i dag, så jeg satser på en rolig formiddag :-) Og jeg har hygget mig med lydbog undervejs.

   Slet
 4. Skønt med tidsoptimister - og det er utroligt, hvad man kan nå på 10 minutter, når opmærksomheden er målrettet :-)
  God ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Kisser, jeg er ekspert i overfladeoprydning, men i dag tror jeg faktisk, at jeg har været god :-)

   Slet
 5. Kender flere af disse - jeg skal lige - og tror jeg fint når de øvrige punkter på dagsordenen, glemmer lige der kan være forhindringer på vejen.
  Læste lige det første af dit indlæg, ups, jeg skal da også klippes og have ordnet bryn og vipper, heldigvis var det onsdag jeg skulle have det i kalenderen, og der var tid, dog ikke ved hende der er har klippet mig de sidste mange gange, så var der heldigvis tid hos den frisør der ejer salonen, hende har jeg fra hun begyndte uddannelsen som frisør, så hun kender godt mit hår :-)
  Så fandt jeg så endelig tid til at komme tilbage til dit indlæg. Og vil lige ønske dig en god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, jeg er meget stolt af mig selv, for tidsoptimisten lagde det meste af arbejdet fredag, så der var tid til at tage den med ro lørdag :-)

   Slet
 6. Du så fantastisk ud :)

  Jeg har forsøgt at blive gråhåret, men jeg bliver så trist, træt og gammel at se på - min familie hadede det, de siger, at det slet ikke er mig og det samme sagde min frisør, og jeg farver endda selv mit hår, så det tjener hun ikke på - og mine bryn og vipper er jeg så heldig, at de er født mørke, for jeg er ikke sikker på, at jeg turde.

  Du var så dygtig og tidligt færdig i lørdags. Sikke en ro.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, tak :-) jeg er spændt på den dag, jeg har nok grå hår, om jeg så kan kende mig selv :-) Og jeg kan godt forstå din familie siger nej, for det er nemlig lige dig med den farve.

   Slet