tirsdag, marts 07, 2017

Man ku også la vær

Dagene er tætpakkede i denne uge, så hvornår er der tid til motion? Optimistisk satte jeg uret til vanlig tid i morges, selv om jeg skulle på kursus. Det gav en time, der passende kunne bruges på at køre i LOOP. Det var min krop og sjæl så ikke med på, så jeg lagde mig på sofaen i stedet for og læste lidt i Brinkmanns bog Stå Fast (den, som jeg oprindeligt havde opgivet, men nu gør et forsøg med igen). Jeg er kommet frem til, at man bare skal nøjes med at læse indledningen i hvert kapitel, så får man budskabet serveret i mundrette vendinger. Jeg mister koncentrationen, når jeg skal læse intellektuelle ord, som jeg ikke helt forstår meningen med. Og da slet ikke på det her tidspunkt, hvor nat og dag brydes.

Dagen byder på noget om at præsentere sit emne i et abstrakt  eller på en poster med min projektgruppe, personalemøde og til slut strikkecafe. Tasker og net er pakket, jeg må hellere begive mig ud i marts måneds kulde.

morgenstund i marts

18 kommentarer:

 1. At dagene er lange og der ikke er plads til det hele i kalenderen, pyha, så er det jo med at finde dit yndlingsord frem fra gemmerne "PYT"
  Jeg har nogle øvelser hvor en pilates bold indgår, her kunne en spisestuestol godt bruges, dog ikke til det hele, flere af øvelserne kunne gøres uden redskaber, hvorfor jeg har pilatesbolden er for at skåne ryggen, så jeg kan lave en mavebøjning. Det kan jo erstatte turen i centeret, bare mens kalenderen er fuldt udskrevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, pyt holder vi vist begge af :-) Og ja, jeg må vist i gang med hjemmetræning, det er jeg bare ikke så god til, desværre

   Slet
 2. Håber din dag bliver god! ❤️ - jeg har længe gaft lyst til at læse Brinkmanns bog, det kunne være jeg skulle tage light versionen lige som dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, tak, jeg blev irriteret på ham, men nu skal den læses færdig, basta :-)

   Slet
 3. Du kan også gøre, som jeg gjorde i aftes - jeg læste første og sidste kapitel, og så tænkte jeg, at jeg vist ikke behøvede læse mere af den bog ;)

  God dag og god fornøjelse - hils mine venner på strikkecafeen - jeg ville ønske, at jeg var sådan en som lige smuttede til Aalborg tirsdag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, Helle, gør du det tit?
   Og tak, jeg nåede ikke at tjekke blog inden jeg sku være der. Til gengæld ses vi heldigvis snart :-)

   Slet
 4. PS: Det var altså ikke samme bog ...

  SvarSlet
 5. Svar
  1. og jeg tænkte godt nok, om det var en bog, du ville vælge ;-)

   Slet
 6. Tak for tip med hvordan man læser Brinkmann. Det burde jeg selv have kunnet finde ud af, for jeg synes nemlig han hurtigt bliver "for meget" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, selv tak, det gør han nemlig :-)

   Slet
 7. Det er åbenbart en god måde at skrive en bog på: Med et rammende resumé af hvert kapitel, så de, der ønsker mere, kan få mere, og de andre også kan få noget ud af resuméerne.
  Det er godt med strikke café, for så får man i det mindste pindene frem den aften. Jeg har lidt svært ved at få gang i mine, måske fordi jeg ved, at jeg lige præcis ikke har garn nok til det, jeg er i gang med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, ja egentlig, men også lidt sørgeligt, at man ikke kan gøre det interessant nok. Kender mange, der er gået død i hans bog, men også en del, der elskede hans bog.

   Slet
 8. God fornøjelse til strikkecafé. Håber det får dig videre med kjolen. Ih, hvor jeg kunne tænke mig at deltage... men der er lidt for langt at køre i mørke.
  God indholdsrig tirsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne, det var en dejlig dag. Og ja det er for lang en tur, men det ku være hyggeligt at møde dig der :-)

   Slet
 9. Jeg har det ligesom Ellen: Brinckmann bliver hurtigt for meget for mig - ham og Thomas Milsted er ikke rigtig noget for mig. Fx Thomas Milsted, der jo startede som stressguru, fører sig nu frem som ekspert på alle mulige andre felter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, kender ikke den anden, men Svend Brinkmann holder jeg mest i artikler, for han har gode pointer. Og modsat den anden har SB jo en høj uddannelse med mange års forskning og erfaring inden for området.

   Slet