torsdag, marts 23, 2017

En uge set gennem min mobil

Midt i fødselsdagsforberedelserne: en solstråle i en vindueskarm fik de gule blomster til at skinne.DSC_3603

På jagt efter en kjole til min fest: Jeg opdagede et nyt gavlmaleri, det var ikke til at tage et ordentlig billede af pga en skarp sol. (og jeg fik købt en kjole – ingen billeder af den)

DSC_3607

 

DSC_3608

Mange boller skulle bages til kollegerne: Når det skal gå stærkt, tænker man sig ikke så godt om. Og småkager kan godt bages på øverste ribbe, det kan boller ikke. Så ved du det. Heldigvis var det kun nogle få af dem, der blev mast, da jeg måtte bruge alle kræfterne for at få pladen ud.DSC_3611

Flere borde skulle gøres klar til kollegernes besøg: De små enkle borddekorationer fungerede godt, og jeg nåede lige at udnytte vintergækkernes skønhed inde.

DSC_3615

Søndagens træthed efter fest bød vi trods med en god gåtur til havet.DSC_3623

Hjemmearbejdsdagen mandag fik sig en walk and talk, som gjorde godt for en træt 60 årig kvinde.

DSC_3630

Solen skinnede, da jeg i går på min fridag gik ind af en af sygehusets indgange for at undervise tidligere patienter og pårørende. Jeg var sammen med en ny diætist, og hun sagde efterfølgende, at hun håbede, at man kunne finde penge til til fortsat at have en sygeplejerske med til kostundervisning. Ikke fordi jeg underviser om kost, men fordi jeg sammen med patienter og pårørende kommer omkring det, der er svært, når man kommer hjem med få mén efter sin blodprop eller blødning i hjernen.

DSC_3631

Enten er det alderen, der allerede trykker, eller også er det bare al den festivitas, der gør, at jeg stadig er træt trods gode og lange nætter med søvn. I morgen skal piben have en anden lyd, motionen skal ind og give mere energi, for forude venter en travl arbejdsuge. Aftenvagter fredag og lørdag, fri søndag, seminar i København mandag, travl arbejdstirsdag, fridag onsdag men med faghyggeaften om aftenen, projektdage torsdag og fredag. Så er jeg vist også klar til den første weekend i april.

Håber der har været sol på din vej og at du har nået at nyde den.

15 kommentarer:

 1. Skønne billeder fra en begivenhedsrig uge. Bare jeg var bedre til at få taget billeder, jeg kommer ofte i tanke om det, når det er for sent. Masser af hverdagsbilleder kunne inspirere til dagbogsnoter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Aase, jeg glemmer det ofte, men da jeg kiggede kameraet igennem, havde jeg alligevel fået taget nogle, for det er hyggeligt og dagbogsagtigt :-)

   Slet
 2. Dejlig billedkavalkade og skønt med dine små fortællinger til.
  God arbejdslyst i den kommende tid, lyder til der bliver noget at se til.
  Her nyder jeg den dejlige sol, tempoet holdes nede hvor jeg har det bedst og kan bevare overblikket, kommer der for meget vælter jeg nemt. Så "Pyt" følger med mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, solen er så skøn og Pyt er vi to om at holde af :-)

   Slet
 3. Skønne glimt, også af de fjadmaste boller ❤️ - det kunne jeg også ha' gjort, hehe... Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Maude, og de fladmaste boller røg i fryseren, de kan vel mætte en sulten landmand og frue, hvis der kommer godt med ost på :-)

   Slet
 4. Jeg ville også være temmelig træt ... og tanken om den kommende uge ville ikke hjælpe på det. Godt du også har lidt fri indimellem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, tak fordi du også ser en sammenhæng mellem festivitas og tilbagevenden til hverdagslivet :-)

   Slet
 5. Jeg ville bestemt også have tabt pusten efter sådan en uge - selv om man hygger sig, kan man godt blive træt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi, det er det, man kan :-)

   Slet
 6. En rigtig rar uge. Det må være skønt at fylde 60.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det var en skøn uge og så kan jeg godt klare lidt træthed bagefter :-)

   Slet
 7. Sikke et spøjst maleri du fandt der, jeg synes det er lidt svært at se hvad det egentlig er, men det er altid fedt at finde et nyt af slagsen.

  Vi var til en lang, god og informationstung samtale på Herlev i går, Hasse får tilbudt immun terapi i et fase 2 forsøg.. Behandlings start i næste uge.
  Se nu at komme på fb Lene, så du kan få informationerne når de kommer ud.. :-)
  Rigtig god weekend hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Inge og en god weekend til jer. Ja jeg må se at få mig tilmeldt, men hvor er det dejligt at Hasse er godkendt til at være med i forsøget.

   Slet
 8. Den har et godt øje for variation, den mobiltelefon.

  SvarSlet