søndag, marts 05, 2017

Endnu mere grå og trist

er søndagen. I nat drømte jeg og vågnede pga. dette (mareridt) og lad mig blot sige, lyden af blæsten og regnen udenfor gjorde mig ikke mere rolig. Så jeg tjekkede nyheder, instagram og blog i mørket, indtil jeg var så træt, at øjnene lukkede sig af sig selv.

Indkøbslisten til søndagens gøremål er klar, kød er taget op af fryseren, det burde være gjort i går aftes, men der hyggede jeg mig med et glas rødvin og en serie. Morgenmaden er spist, jeg elsker at gøre lidt ud af vores morgenmad om søndagen, så som sædvanlig var det med blødkogte æg, godt brød og knækbrød sammen med te i søndagskrusene og levende lys.

Kroppen pulserer af blodet, der rigtig er kommet i omløb efter en gåtur på 5 km i blæst og næsten ingen regn. Nu er kunsten at holde energien oppe, for jeg kunne mageligt smide mig i sofaen nu. Det gjorde jeg så rigeligt i går, så det skal ikke ske i dag, i hvert fald ikke hele dagen. Min kjole ligger og venter på mig, men jeg forstår ikke helt det med lommer og knaphuller, jeg har heller ikke helt mod på at samle masker op i halskanten, kort sagt er jeg lidt tøvende, hvor jeg skulle være frisk og bare gå i gang. Måske skulle jeg starte med at strikke strømpen færdig, mens jeg lytter til min lydbog. Jeg har fjernet den fra mobilen og downloadet den igen, det hjalp ikke. Jeg kan stadig ikke høre den, så snart jeg er væk fra wifi. Måske er det mobilen, der er for fyldt? Det må jeg se på en anden dag.

Må du få en god søndag på trods af gråvejr, og så satser jeg på, at vejrudsigten ikke holder, for jeg har ikke bestilt regnvejr til næste lørdag.

gråvejrssøndag1gråvejrssøndag2

14 kommentarer:

 1. God søndag til dig i lige måde! Altså, jeg synes måske det lyder lidt som om du godt kunne trænge lidt til at sidde i den sofa alligevel?....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Skøreliv og bare rolig, jeg sidder i en gyngestol med strikketøj og lytter til en god bog :-)

   Slet
 2. Her har det klaret lidt op efter at have haft brug for at have lyset tændt hele formiddagen.
  Inge og jeg har bestilt godt vejr til hele næste weekend, så skal vi ikke bare satse på, at vi får det? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg satser på at I har forbindelserne i orden :-)

   Slet
 3. I Blekinge fik vi en masse tø-sne-sjap. Men det er marts - og dermed (teoretisk) forår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, det er forår og lige nu kigger jeg på en hvid gårdsplads :-)

   Slet
 4. Det har sandelig været en vejrmæssig tung søndag. Nu vil vi gerne snart have en af disse dage hvor man mærker foråret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, foråret er der, jeg kan mørke det, men det står lidt i stampe.

   Slet
 5. Vores søndag lignede din rent vejrmæssigt, det var ikke helt nemt at sparke mig selv ud i vejret, men skridtene går jo ikke sig selv. :-)
  Vi satser på fornuftigt vejr i Nordjylland hele næste weekend, og vi glæder os så meget.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, og jeg skal også have nogle skridt på i dag, det bliver for lidt herinde :-) Jeg glæder mig også så meget.

   Slet
 6. Dejligt at høre om din kjole igen. Jeg forstår så udmærket din tøven med at komme videre. Sådan har jeg det selv, når opskriften fortæller mig noget, jeg ikke helt kan greje. Det bliver spændende at se, hvordan den bliver, når du er færdig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, lige nu får den lov at ligge, til jeg har talt med en strikkekyndig :-)

   Slet
 7. Her fortsætter det med en grå affære, vi fik ikke sne som jer, og har ikke fået så meget der kunne laves snebolde denne vinter, jeg er selv glad for det, men Otto på 2 år ham kunne jeg nu godt onde dette legevejr.
  Spring ud og gå i krig med lommer og knaphuller, du kan godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, nej det ville være skønt, hvis Otto kunne få lov til at lege i sneen.
   Tak og jeg fik vejledning og kom i gang :-)

   Slet