søndag, august 26, 2018

Pyt 2

Klokken er halv to om natten, jeg ser NCIS og er begyndt at strikke Vesterhavssjalet. Jeg kan ikke sove, der er ikke andet end at sige PYT.


Jeg satsede på det søvndyssende i at tælle mønster, men det virker omvendt. Om lidt giver jeg søvnen en chance mere. Sov godt.

8 kommentarer:

 1. Det er da ikke så ringe at strikke og se NCIS, - jeg håber, du fik lidt søvn trods alt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, nej jeg hyggede mig, og søvnen nægtede totalt at komme, jeg fik dog knap to timer inden landmanden og hundene stod op, så var jeg vågen igen :-)

   Slet
 2. På det tidspunkt er der da ro i huset til at starte på et nyt strikketøj. jeg har været startet på Vesterhavssjalet et par gange, men p 23 er ikke min ven...nu bliver garnet brugt til et andet sjal, men det irriterer mig nu jeg ikke fattede det. Øv med natte søvnen..hvad så i løbet af i dag....kan du så holde dig vågen ? Go´ dag herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, jeg tror jeg har knækket koden, det ser i hvert fald rigtig ud :-)
   Jeg har lige været til afskedsgudtjeneste med vores præst, det klarede jeg, men selve receptionen måtte jeg undvære. Jeg var ganske enkelt for træt :-)

   Slet
 3. Selvfølgelig kan du ikke sove, når du strikker :) Jeg tænder aldrig lyset, når jeg ikke kan sove, så bliver jeg træt i løbet af 1-2 timer og falder i søvn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, tro mig, nu har jeg haft de her søvnproblemer ind imellem i 15 år, og jeg starter med at ligge vågen i mørke. Men alle eksperter siger at man skal stå op, lave noget andet, hvor man kan mærke trætheden komme og så gå i seng. Og som regel sover jeg igen en time, men indimellem bliver jeg bare ikke træt :-)

   Slet
 4. Hvor må det dog være irriterende at lide af søvnproblemer!
  Vi kan alle have det indimellem, men du har det jo næsten konstant.
  Sådan har min ene søster det også, og hun har lige som du et krævende job. Ikke fysisk, men det kræver altid, at hendes hjerne er skarp. Jeg føler med jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, måske synes det som det er konstant, fordi jeg skriver om det, når det kommer :-) Jeg har faktisk haft en god periode i lang tid, hvor det kun sporadisk dukker op. Men sådan en nat som i nat er det efterhånden sjældent, at jeg har, heldigvis :-) Og heldigvis har jeg også fri i morgen.

   Slet