onsdag, august 01, 2018

Trusser til herrer?

Her hos os er det mig, der sørger for landmandens hverdagstøj, og således var det også mig, der gik ind for at købe de underbukser, han plejer at bruge. Ekspedienten spurgte, om det var trussemodellen, han brugte. Man siger da ikke trusser om herreunderbukser! Gør man?

Nu hvor jeg er kommet ind til det inderste, så kan jeg ikke finde ud af, hvilke trussetyper, der klæder mig bedst. Jeg har mange år kun brugt hvidt bomuldstøj. Min krop nægtede at være med til Sloggi, som dengang jeg var ung, var det nye. Og generelt reagerer min krop på alt andet end bomuldstrusser. Jeg har i mange år brugt Femilets trusser med høj benudskæring. Mit problem er, at jeg køber mange ad gangen og derfor går det et år eller mere, før jeg synes, de er for forvaskede til at være pæne. Egentlig ret godt i betragtning af at de ryger med på 60 graders intensiv sammen med håndklæderne. Det betyder så, at jeg aldrig kan huske, hvad modellen hedder, hvilket har gjort ,at jeg er kommet hjem med de forkerte utallige gange.

Sidste gang var jeg blevet enig med mig selv om, at trusserne ikke sad særligt pænt mere, de gjorde ikke noget godt for dellerne og det løse hud. Så jeg købte to forskellige modeller af normale trusser, en midi og en maxi model (sidstnævnte også kaldet mormortrussen) Den første er bare ikke pæn til mig, den anden dækker da alt til, men den fremhæver altså også topmaven, hvilket jeg fik bekræftet forleden dag. Jeg skulle ordne regninger på kontoret og der var så varmt, at jeg nærmest ikke kunne holde ud at sidde der. Så jeg tog resolut kjolen af og sad i BH og mormortrusse, da landmanden kom ind. Jeg sagde; ja jeg sveder altså, så her sidder jeg i bar krop. Hvortil landmanden tørt konstaterede, at der da også var rigeligt af den. Helt ærligt, jeg ved godt at  min feriekost i år kombineret med ingen motion pga varmen absolut ikke har gjort noget godt for min topmave. Jeg behøver bare ikke at få det at vide af min mand!

Trods ovenstående ord så er jeg faktisk godt tilfreds med min krop, den er stærk, den har klaret mange ting, jeg kan stole på den, og jeg holder af den. Jeg gad bare godt finde en trussemodel, som jeg føler mig godt tilpas i nu. Så nu kunne jeg godt tænke mig et råd fra jer. Hvilke trusser køber I, der som jeg ikke er åleslank og med flad mave? Det er altså også lidt uretfærdig, for mine to jyske søstre har flade maver - så snakker vi ikke om, at det nok skyldes volleyball på højt niveau gennem mange år.


Lad os runde dette undertøjsindlæg af med genbrug af en tekst fra 2013:
Kom til at tænke på et tip, vi fik til motorcykelture. Nemlig at tage alle de slidte og hullede underbukser med på tur, for så kunne man smide dem væk efter brug. Det har vi så praktiseret lige siden, hvorefter landmanden en skøn sommerdag iklædt hullede underbukser tørt sagde; jeg håber ikke, vi kommer på sygehuset, for så får personalet da noget at snakke om. Så når du fremover ser et gammelt ægtepar på dyre motorcykler, så tænk bare på, at de formentlig kører rundt med hullede underbukser. 

Fra en af mine få gåture i sommerhuset


18 kommentarer:

 1. Jeg køber gerne et vred billige trusser, når de har fem eller ti ad gangen i Brugsen, Kvickly eller lignende steder. Jeg er ret ligeglad med mærket, bare det er ren bomuld. Og jo ... også mormormodellen - den skal ikke skære noget over, så dellerne bliver dobbelte - der er nok af dem i forvejen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, de billige trusser har jeg ikke været så heldige med, synes de bliver meget løse efter få vaske. Du sværger også til ren bomuld. Mormormodellen er nok den bedste :-)

   Slet
 2. Efter min mening hedder det underbukser når det er en herre, eller boksershorts, trusse er til kvinder, også når vi gerne vil have maxi modellen.
  Jeg bruger Sloggi Double Comfort maxi. Den billige Sloggi med 3 stk. kan jeg ikke bruge, troede det var grundet de 5% elastan, men fandt hurtig ud af det var kanterne på diverse trusser det var udfordringen. Der må ikke være blonde kanter.
  Jeg kalder det maxi og ikke mormormodellen, trods jeg har titlen som mormor, trods de giver en god rund mave. Jeg der har en god stress/diabetes mave der hæver meget gennem dagen, samt et traktordæk/twindæk, så er valget af maxi/mormormodellen den rigtige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, jeg er enig, det hedder ikke trusser til mænd.
   For mig var det elastan, der gav mig irritation af huden ved sloggitrusser. Måske er de blevet bedre siden da, jeg har bare ikke mod på at prøve dem. Maximodellen er nok den bedste, det er i hvert fald ubehageligt med trusser, der snærer, når maven hæver, det gør min også.

   Slet
 3. Jeg har ikke andet end sorte maxi sloggi, størrelse STOR. Jeg kan da godt være lidt irriteret ift. kanten, men åbenbart ikke nok til at jeg har behov for at skifte dem ud.
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, maximodellen må vi have :-)

   Slet
 4. Nu bliver jeg sgu sur - hvad bilder han sig ind!!! :( han er da ikke selv et stankelben, eller har han ikke kigget i spejlet fornylig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, ja ikke sandt ;-)

   Slet
  2. Jeg har haft det lidt skidt med min hysteriske kommentar, selv om jeg stadig mener det - du ser skide godt ud, og er slet ikke for tyk nogle steder.

   jeg har haft dårlige oplevelser som teenager, hvor min familie kaldte mig tyk og bredrøvet - selv om jeg vejede 52 kg., så jeg bliver så hidsig, når jeg hører om den slags.

   Undskyld.

   Slet
  3. Helle, undskyld, havde ikke set din kommentar. Du skal ikke undskylde, og tak :-)

   Slet
 5. Åh kære Lene den skønne bemærkning fra Landmanden, kunne være talt ud
  af min kære Williams mund, så lige nu er jeg flad af grin og længsel efter "de gode gamle dage" da han levede. Og iøvrigt går jeg ind for Sloggi maxi - de "dur". Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, undskyld jeg har vist sovet, for har slet ikke set alle kommentarerne her. Åh ja, i bagklogskabens lys så kan jeg også grine af hans kommentar :-)

   Slet
 6. Mænd går ikke i trusser... Færdig.

  Jeg har prøvet sloggi i flere modeller, duer ikke....de billige fra Bilka, som sidder de underligste steder...Duer heller ikke....Har nu fundet et mærke der hedder MEY...i bomuld. De sidder hvor de skal og bliver der. Køber dem hos Simone i Odder.

  Den bemærkning fra landmanden ku jeg nu nok ha blevet en anelse knotten over, spørg ham lige om han har set sig selv i spejlet. Go dag til jer begge herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, enig, trusser og mænd passer ikke sammen :-) Og tak. Landmanden kan være glad for at hans kone ikke kommer med bemærkninger til ham. men jeg gad godt at have mænds selvbillede, de synes jo at de er dejlige uanset hvad :-)

   Slet
 7. Købte tre par sloggi for et par måneder siden og blev faktisk ret skuffet. De gamle jeg havde sad så godt. Jeg har også, som så mange andre, topmave, selvom jeg ellers er ret slank, og det gør at trusserne ruller ned under maven. Jeg er mest til thaitrusser eller high cut fra Netto. De sidder godt på mig, men vi har jo (heldigvis) alle sammen forskellig facon. Der er ikke andet for end at prøve sig frem, men det er ærgerligt med for mange fejlkøb. Jeg havde nok også ligesom Joan foreslået den gode landmand et kig i spejlet. Knus og hilsner til jer begge fra Bornholm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten, jeg har vænnet mig til trusserne som går højere op, så dem ender det nok med :-) Som jeg skrev til Joan, så gad jeg nu godt mænds selvbillede, så det vil jeg ikke ødelægge ;-)

   Slet
 8. Har underhylere fra forskellig nok flest Sloggi - men Schiesser (tror det staves sådan) har 100% bomuld der også er gode. God jagt KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, tak og jeg tror jeg holder fast i femilets bomuldsmodel , som går lidt højere op.

   Slet