lørdag, oktober 28, 2006

PÅFYLDNING

De kloge siger, man skal mærke efter sin krops signaler. Min krop siger, der skal påfyldning til, og i går havde jeg apopleksidag, dvs. jeg var ikke med i plejen, men kunne sammen med min kollega gå i dybden med, hvad vi nu syntes var relevant i forhold til plejen af apopleksipatienter.
Der blev læst og diskuteret sygepleje med andre kolleger, og jeg øvede mig i, at ikke hver apopleksidag skal kunne måles i noget konkret færdigt produkt, så jeg fordybede mig i læsning og søgning på nettet om relevant materiale til vores idé om en væg med masser af pjecer, som folk kan købe.
Afdelingen har ikke råd til at købe en masse pjecer, så det vi udleverer til patient og pårørende, er vores egen pjece om apopleksi og så hjernesagens pjece om apopleksi. Der findes imidlertid mange andre gode pjecer, men hvor tit har folk overskud til at få bestilt disse, så nu søger vi en fond om startkapital til at indkøbe diverse pjecer, og så kan pårørende og patienter købe hos os.

I går aftes kombinerede vi hygge og samvær med det faktum, at fruen her ikke gider shoppe, men gerne vil have nyt tøj. Vi drog ned til et vennepar, som forhandler Greenhouse. Her fik vi lækker aftensmad med god rødvin til, hvorefter vi gik ud i butikken, og så prøvede jeg tøj til den store guldmedalje og landmanden kommentererede og vurderede.
Han ved nemlig godt, at hvis jeg selv skal købe ind, så ender det med intet, for det er altid for dyrt, eller jeg er for træt, eller jeg kan ikke tage en beslutning.
Nu er der handlet ind til mix, og går det som for 1½ år siden, så skal jeg ikke købe ret meget andet de næste par år, lækkert !

Påfyldning af gode oplevelser får vi også i aften, vi skal være sammen med 4 par til gourmetaften, hvor to af mændene startede i går i et sommerhus med at kreere årets udsøgte oplevelse i mad og vin. Uhm jeg glæder mig.

9 kommentarer:

 1. Jeg ville også glæde mig til sådan en oplevelse. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 2. Tak Liselotte, det er en årlig begivenhed, så vi ved, der venter noget stort :-)

  SvarSlet
 3. Begge dele lyder rigtig hyggeligt :-)

  Det der med tøjindkøb, er som talt ud af min mund - jeg har det fuldstændig ligesådan. Du er heldig, at du kan overstå det på den måde og så ende med at være velklædt.
  Jeg er vist snarere velhængt ;-)

  Rigtig god fornøjelse Lene :-)

  SvarSlet
 4. Tak Ella, jeg tror på at du er en rigtig flot kvinde med stil, charme og udstråling :-)

  SvarSlet
 5. Tak for de smukke ord Lene, men det er vist skudt højt over det sande billede - men jeg smigres ved at du tror det :-)

  SvarSlet
 6. Ha ha ... gid jeg havde det sådan med tøj. Jeg kan ALTID finde noget, jeg gerne vil have - det er en dyr evne at have ;-)

  Pånær altså, når man lige står og mangler noget helt bestemt. Så er det der aldrig. :-(

  SvarSlet
 7. Dejligt med påfyldning -af enhver slags. Du sørger for, at andre kan få en påfyldning, og så er der andre, der sørger for din påfyldning i aften. Det må være lækker mad, siden de startede i går!
  God weekend.

  SvarSlet
 8. åh ja Lizelotte, jeg ville ønske jeg havde det lidt som dig, men nu er basis delen i hvertfald sikret, jeg har det bare også sådan med sko, så det er næste projekt SUK

  SvarSlet
 9. Tak Conny, det blev en god men hård weekend. Ja når man laver alt fra bunden og også skal nå og smage al vinen :-) så tager det lang tid.

  SvarSlet