søndag, oktober 22, 2006

ROTTEJAGT

HVIN, ja videre kønt lød det ikke, men når man står der i sine egne tanker og er ved at stable brænde fra en trailer over i en stabel ved sommerhuset, og så der hopper en stor fed rotte frem bag et stykke brænde, så HVIN. Rotten skyndte sig at gemme sig, men den havde gjort regning uden vært, for jeg havde landmanden med mig.
Siden op på traileren, riven blev fundet, og så skulle jeg blive ved med at stable brænde, så vi kunne komme ind til midten af bunken, og alt imens stod landmanden parat. Rotten dukkede frem, og så gik den vilde jagt, kort efter havde en svedende landmand nedlagt byttet, en død rotte, og jeg havde bare kuldegysninger, jeg hader rotter.

6 kommentarer:

  1. Så skidt med at han ikke "synes om" støvsugere - ikke sandt Lene ;-)

    SvarSlet
  2. Jeg er hysterisk med rotter! Helt og aldeles. Jeg ville ikke have kunnet blive ved med den brændestabel. Jeg var hoppet op i traileren, eller noget ...

    SvarSlet
  3. Du ramte plet Ella, han kan så meget andet :-)

    SvarSlet
  4. Irene, da først rotten kom frem og jagten var i gang i traileren, så trak jeg mig tilbage, for jeg så lige i tankerne, hvordan rotten lavede et krumspring og sprang på mig :-) Jeg får kuldegysninger ved tanken.

    SvarSlet
  5. Det var godt han ku' redde dig, Lene :-)

    SvarSlet
  6. åh ja Lizelotte, det er godt at blive reddet engang imellem, og så må jeg jo redde ham en anden gang
    :-)

    SvarSlet