mandag, oktober 30, 2006

DET GÅR OVER MIN FORSTAND

Jeg kan ganske enkelt ikke fatte det. At der er pengegriske mennesker også blandt læger, som vil gøre hvad som helst for penge, det kommer ikke bag på mig, men hvordan man som kvinde kan få sig til at få en provokeret abort i 7.- 8. måned, det overstiger min fatteevne. På det tidspunkt har man mærket liv i 3 måneder.
Jeg ved, at man kan være der, hvor man af en eller anden grund fortrænger fakta, til det er for sent, men hvorfor så ikke gennemføre graviditeten og efterfølgende bortadoptere.
Det gør mig så dårlig, når jeg tænker på, hvordan man måske må stå og kvæle det lille barn, for det er jo et barn på det tidspunkt.
Det har fyldt mit hoved i dag. Jeg fatter det ikke.

5 kommentarer:

  1. Nænæ, det er vi nok mange der ikke kan. Et barn kunne jo leve på det tidspunkt og blive bortadopteret, hvis der skoen, eller skulle man side navnlestrengen, trykker... Håber der bliver sat en stopper for det!

    SvarSlet
  2. Jeg forstår simpelthen ikke, hvad der sker - hverken for de læger, der kan bruge deres uddannelse på den måde, eller for mødrene - hvor presset og ung man end kan være...

    Det er i sådan nogen situationer jeg er LIGE ved at sige - at hvis man er gammel nok til et sexliv, så er man også gammel nok til at tage konsekvenserne. Enten ved bevidst at sørge for at beskytte sig, eller ved at få termineret en uønsket graviditet i tide. Helst det første!!

    Men jeg har ingen forkromet løsning. For de kvinder må jo være utroligt langt ude.

    SvarSlet
  3. hej matilde og velkommen her.Vi sidder her en masse sygeplejersker i forskellige aldre, og vi forstår det ikke, håber på der sker noget

    SvarSlet
  4. jeg har heller ingen løsning Lizelotte, jeg har bare så svært ved at fatte at det foregår.Og helt unge er de jo nok heller ikke, mine kolleger nævner priser på 35.000 kr, det har et ungt menneske da vist ikke råd til.

    SvarSlet
  5. Der var en pige i udsendelsen, som var 19 - hendes familie havde betalt! Hvis jeg havde været hendes mor, var det endt anderledes - med garanti...

    SvarSlet