tirsdag, oktober 24, 2006

OG LYSET BRYDER FREM

Sikke da en dejlig lysstråle, jeg så i dag på vej til FDF møde. Jeg er ikke leder mere, men i forbindelse med BUSKgudstjenesten (Børn,Unge,Sogn,Kirke) hjælper jeg med at forberede FDFernes indslag. Jeg synes, det er sjovt at være sammen med børn i alle aldre, at fortælle dem historier og lege, men jeg bliver ikke leder igen, det kræver for meget.
Herhjemme gik datteren amok, hun skulle gøre folkerummet rent, det endte med total oprydning, hun fandt et gammel skab i laden, som blev gjort rent. Reolen i folkerummet blev rykket ind i de private gemakker, så nu er mine flyttekasser med alle børnenes og mine egne børne/ungdomsbøger kommet ud af de kasser, de har stået i længe ude i gangen.
Nu mangler landmanden bare at gå fire kasser igennem, som datteren mener skal kasseres.

4 kommentarer:

  1. Det er nu et flot skue, når man ser en himmel fuld af skyer, hvor solen pludselig finder et lille hul.

    Og du har ret i at det er krævende at være leder i et frivilligt børneharbejde. Derfor tror jeg også der er nogen ledere, der har sat pris på at du ville hjælpe sådan en aften.

    SvarSlet
  2. Fru green, jeg ved at du også er med i det overordnede arbejde,og det tager jeg hatten af for, for jeg ved hvor meget der er i det daglige børnearbejde. Det er jo ikke nok med det ugentlige møde, så er der planlægningsmøder, ledermøder, weekends, sommerlejre, osv. "Min" kreds har svært ved at finde ledere, så jeg får ind imellem dårlig samvittighed, selvom det for mig har været godt at stoppe. Mine børn var stoppet før mig :-) Det her er så min måde at yde et lille bidrag på.

    SvarSlet
  3. Det er vigtigt at prioritere.
    Jeg har har valgt det "daglige" lokale arbejde fra for at fokusere på landsarbejde.
    Andre bliver nød til at vælge ledergerningen helt fra ... og sådan er det. Man må og skal prioritere sin tid ... også selvom det er på bekostning af frivilligt børnearbejde.

    SvarSlet
  4. Det er så sandt som skrevet står
    :-)

    SvarSlet