tirsdag, februar 27, 2007

FAGRE NYE VERDEN

Der har slet ikke været tid til bloggeri i dag, tøj skulle vaskes, indkøb skulle gøres, og ikke mindst skulle computerne gerne ende med skype installeret.
Det lykkedes takket være hjælp fra svogeren, så nu sidder landmanden og snakker med ham over den bærbare, og jeg har sneget mig ind til computeren, mens datteren lægger bukser op i en vis fart.

Vi klarede selv skypeinstallationen på den faste computer og fik også kontakt til nevøen i Frankrig, vi kunne høre ham, han kunne ikke høre os, men så skrev vi vores svar på chatten.

Bagefter brugte jeg masser af tid på problemløsning, og jeg fik skidtet til at virke.

I dag har vi arbejdet sammen, landmanden og jeg. Han læser aldrig, trykker bare på knapperne, og jeg skal altid læse alt, før jeg trykker på en knap, så ind imellem skal vi virkelig beherske os for ikke at komme med sure bemærkninger til hinanden.
Nu skal der ryddes op og tøj stryges, så vi er klar til i morgen.

Det bliver dejligt for vores datter at komme afsted, nu har vi så sørget for, at hun aldrig er længere væk end et skypeopkald ;-), og så kommer vi jo på besøg om tre uger, så det....

6 kommentarer:

 1. Hvad skal datteren egentlig lave i Paris? Gå i skole, være au pair eller hvad? Det er en dejlig tid. Jeg var selv ude at rejse efter studentereksamen og har foreslået min den ældste et år på high school, men hun har ikke rigtig mod på det... Hun er så også kun 15, så hun tar "high school" herhjemme.

  SvarSlet
 2. Hvad hjertet begærer Pollyanna. hun har arbejdet, så hun ikke behøver et fuldtids job, så der skal opleves i tre måneder.
  Vores var på efterskole, hvilket de var meget glade for, det var en mild måde at være hjemmefra ;-)

  SvarSlet
 3. Hæ - jeg ligner vist landmanden mest, læser først, når jeg har konstateret, at jeg ikke kan klare mig med den intuitive tilgang...

  SvarSlet
 4. jeg tænkte det nok Lizelotte ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker og håber jeres datter må få tre uforglemmelige måneder i Paris. Hvem der bare var ung igen ;-)

  Det er en hel anden musik at bo i byernes by i tre måneder, end det er at være turist der en kort tid. Det bliver en kæmpeoplevelse.
  Datteren får tillige det tidlige forår dernede – det vil hun sikkert nyde.
  VH Anne

  SvarSlet
 6. Anne, du beskriver så godt lige nøjagtig det, jeg håber for min datter. Vi glæder os til at få rejsebreve. Lige som mine søstre synes, de får en anden side af mig at se ved at læse her, så tror jeg også, vi vil opleve en anden side af vores datter, når det bliver på skrift.

  SvarSlet