lørdag, februar 10, 2007

SVAR PÅ TILTALE

Noget som jeg ville ønske, man kunne i blogger.com, var at få en sidste kommentarliste ligesom i smartlog eller hos de ”selvstændige”. Godt nok får jeg kommentarer til min mail, men tit glemmer jeg at tjekke den, sidst var der vist 135 kommentarer!

I dag fik jeg lyst til at strikke et halstørklæde i mohairgarn, som blev indkøbt til min trøje og ikke kom i brug. Jeg har hele tiden vidst at mønsteret skulle være ”annefødder/englevinger”. Lige siden Anne kreerede det, har jeg haft en drøm om at få det strikket.

Rom blev ikke bygget på en dag, og ting bliver ikke startet samme dag, som jeg begynder de praktiske tanker. Så her i morges, inden jeg skulle ud af døren, sad jeg og læste opskriften, der var noget, jeg ikke forstod, og så valgte jeg Liselotte, fordi hun hurtigt kan se nye kommentarer, selvom jeg rettelig kunne ha spurgt Anne, men jeg var bange for, hun ikke ville se spørgsmålet, og jeg kan være ret utålmodig ;-)

Så hvis nogen ved, om man kan få den kommentarfunktion til blogger.com, hører jeg gerne fra dem.

4 kommentarer:

  1. Hejsa Lene - ved ikke om man kan få en kommentarliste - men jeg ved at man kan få en besked i indboksen på mailen når der er nogen der har lagt en kommentar .... God week-end til dig og dine

    SvarSlet
  2. meen det er måske det du mener at du får ... hvis du finder ud af det andet så lærer du os andre hvordan man gør ikk ....

    SvarSlet
  3. Ja nu ved jeg jo ikke om du ser dette her Lene ;-)
    Men ellers skal du vide, at jeg får en mail, når der kommer en ny kommentar, og at de mails dukker op i en mailbox for sig, jeg ser dem altid.

    Det er da ærgerligt at det er så hårdt for dine hænder at strikke, har du gode pinde?

    Ha en dejlig dag!
    KH Anne

    SvarSlet
  4. Hej Anne, jeg har også en speciel mailbox til svar, men jeg glemmer at kigge i den ;-) i dag huskede jeg det ;-)
    Det er når jeg skal strikke sammen, så spænder jeg så hårdt i fingrene, så jeg tror det både er pindene og garnet. Jeg har læst om jeres pinde, så måske skulle jeg prøve dem.

    SvarSlet