fredag, februar 02, 2007

PÅ LANGS

Jeg sygemeldte mig til morgen, det er ikke noget jeg tit gør. Det er vist den 2. reelle sygedag på 7 år. På papiret står nu 7 sygedage, men det skyldtes, at et udslet, jeg havde, blev fejldiagnostiseret som helvedesild, og så måtte hensynet til patienterne veje tungere, end at jeg ikke følte mig syg. Nå, det viste sig at være borrelia, og den rette behandling gjorde, at jeg ikke endte med en neuroborreliose som andre kendte eller ukendte.

Jeg har meldt mig rask til i morgen, og samtalen med en kollega spøger stadig i mit hoved, har du stress? Hun var direkte, men har også selv lige været sygemeldt i en kort periode pga. stress.
Nu har jeg læst lidt, og nej jeg har ikke stress, men min krop giver nogle signaler om, at noget skal ændres, og hvad det lige er, ved jeg ikke.

Svimmelheden, mavesaften og kvalmen er i ro lige nu, så nu vil jeg rydde op, høre lidt musik og glæde mig til at høre om landmandens oplevelser på en temadag.

3 kommentarer:

 1. Stress skal man ikke spøge med.

  Pas på ikke at falde i den der med "Nu er jeg jo bevidst om det, så jeg kan bare køre videre som før".

  Been there done that - tasted the sidewalk. Det kan ikke anbefales.

  Omsorgsfuld hilsen fra mig

  SvarSlet
 2. Hvis det er stress, så er det IKKE noget du skal tage let på, det ved jeg af erfaring og det var en dyrkøbt erfaring. Det kan bare ikke anbefales.
  Pas godt på dig selv samt en masse varme tanker

  SvarSlet
 3. Kære Lizelotte og krebsinde. Tak for jeres omsorg og tanker. Mange stressforskere vil gerne, at man skelner mellem stress og symptomer pga for meget arbejdspres eller manglende evne til at sige fra.
  For mig handler det nok om at nogle opgaver, som skulle bæres af to personer/ en gruppe bliver båret af en (sådan føler jeg det ihvertfald)
  Så konfliktsky som jeg er, så må jeg lære at sige fra og få sat ord på mine frustrationer, det har jeg det ikke let med.

  SvarSlet