fredag, februar 23, 2007

TRÆT SOM ET ALDERDOMSHJEM

Vi får ros, gratis middagsmad, kage til kaffen, men det er godt nok også nogle travle og forvirrende arbejdsdage vi har. Mange kommer ikke på arbejde, flere er syge, og afdelingssygeplejersken har ikke været hjemme siden onsdag morgen, det kan man da kalde ansvarsfølelse for sit job, og hun får ikke noget for det, det er hendes eget ansvar at få taget nogle fridage bagefter.

Hun mente, at det egentlig måtte være rimeligt at sætte militæret ind for at køre folk på arbejde, for lige nu trækker hun jo på de samme folk hele tiden. Det kan hun have evigt ret i, men jeg gad godt se den officer, der fik sådan en forespørgsel ;-)

Her til morgen sad vi fast en halv kilometer henne ad vejen, så landmanden måtte gå hjem og hente traktoren, som så også var ved at sætte sig fast, men vi kom fri og jeg blev kørt på arbejde. Hjemme ryddede landmanden en km offentlig vej, det gjorde han også i går, for ellers kunne han ikke komme hjem med mig igen.

I aften kører vi ind til Aalborg, jeg sover på afdelingen, så jeg er sikker på at være der i morgen. Min kollega, som ikke kunne komme ind i dag, bliver kørt ind med sin landmands gummiged, og hun sover også derinde. Vi kan da indrette vores egen lille hyggestue ;-)

Vildtpien er i ovnen, butterdej, fars, champignon, vildtkød i skiver, vildtsovs, det er en lækker spise. Nu må jeg heller holde weekendfri fra bloggen, for i morgen ved jeg ikke, om jeg skal have dobbeltvagt, og min fridag søndag ryger vist også, så kan I ha en god weekend.

12 kommentarer:

 1. Lene, du er en af snestormens helte :-)

  Jeg vil på forhånd ønske dig god arbejdslyst og så håber jeg, at I kommer igennem uden de store udfordringer.

  SvarSlet
 2. Du er næsten en helt Florence Nightingale. Jeg tror ikke mange kan bryste sig af at være så pligtopfyldende, som du er lige nu. Jeg håber, det bliver påskønnet de rigtige steder! God weekend og pas på i uvejret(som sandt for dyden virker meget surrealistisk, når man sidder i det lune og våde sydvestjyske, hvor vi næppe har set et snefnug)

  SvarSlet
 3. tak Liselotte og pollyanna, men vi er mange af dem så, alle mine dejlige kolleger, som allerede har været i dobbeltvagter. Jeg har en kollega, som kommer på langrendsski til aftenvagt ;-)
  Opfindsomheden kender ingen grænser.

  SvarSlet
 4. et knus til dig og dine seje kolleger, Lene.
  jeg håber fgm at de, der forhandles løn med, er klar over hvor ædle I er.

  SvarSlet
 5. Håber du får en rigtig dejlig weekend, selvom der skal arbejdes. Hatten af for jer der må kæmpe sig frem igennem masser af sne. Her hvor vi bor er der allerhøjest kommet et par cm og de er for længst væk igen....

  SvarSlet
 6. Jeg tager også hatten af for dig og dine kolleger, der trods den kaotiske vejrsituation alligevel kommer frem til jobbet. I fortjener alverdens ros !!
  Sygeplejen er, for mange, fortsat et kald, heldigvis, også selvom aviserne gør sit til, at vi kunne tro noget andet.
  Fortsat god arbejdslyst.
  Mvh Anne

  SvarSlet
 7. Hvor er det godt der findes din slags - men pas nu på dig selv - det er jo ikke meningen at du skal blive "plejekrævende" fordi der er snestorm i landet.. God arbejdslyst og week-end herfra

  SvarSlet
 8. ...og så er det altså en sød landmand, du har :-)

  SvarSlet
 9. kære alle, ja jeg er faktisk stolt over mine kolleger, i dag har det været klap på skulderen, knusere, når nogen kunne komme igennem sneen, og masser af grin. Min del endte med en dobbeltvagt, og mine kolleger ville ikke høre tale om at jeg tog en vagt i morgen, så nu holder jeg fri.
  Og Lizelotte, han er sød ;-)

  SvarSlet
 10. Velkommen til, Anne. Da jeg startede sidst i 70erne som elev var det et fyord at tale om kald,man havde brug for at markere, at sygeplejersker også skulle have en ordentlig løn, ikke at "arbejdet bærer lønnen i sig selv" Jeg mener også, vi skal ha en ordentlig løn, men jeg mener også, at man er nødt til at ha den specielle lyst/ild/engagement for at kunne arbejde med mennesker. I hvertfald respekt for mennesket i alle dets udformninger. Det er nemt nok at pleje den, der ligner mig selv, men det menneske med en adfærd, som jeg ikke bryder mig om, skal jo også ha en værdig pleje.

  SvarSlet
 11. Smukt sagt, Lene.

  Jeg er glad for, at du har fundet vej til sundhedssektoren. Det er jeg sikker på, at der også er mange patienter og kolleger, som er!

  Og Landmanden - han fortjener også et skulderklap :-)

  SvarSlet