lørdag, november 05, 2011

LANDHUSMODERENS LØRDAG

Ud over spisebordet ligger ikke bøger om forsknings og udviklingsprojekter, men derimod bilag fra de sidste måneder. Jeg har deadline for regnskab på mandag, så det er vist i sidste øjeblik, at jeg kommer i gang. Ude i gangen ligger dynger af sorteret tøj til vaskemaskinen, det er da ufatteligt, at to mennesker kan bruge så meget tøj, men jeg går i almindeligt tøj hele dagen, ikke i uniform, og det kræver lidt hyppigere vask. Nede på det ene værelse hober rent vasketøj sig op, det er aldrig nået ind i skabene, før end vi har haft brug for det. Nu ligger noget af det lagt sammen på gulvet, lad os se, om det kommer videre i dag.

P1020667

P1020666

 

 

 

 

 

 

Ude i bryggerset ligger Istvan, den har nået en lille gåtur med landmanden, inden landmanden stak af, der skal sejles på fjorden i dag med en kammerat, der skal spises mandefrokost på kro i dag, der skal tages båd op i dag. Kammeraten er vild med at lave mad, så han har bestemt, at de to mænd skal lave aftensmad til deres fruer. Det skal han ikke høre et eneste ondt ord fra mig om.

P1020660

P1020670

 

 

 

 

 

 

Alle mine smykker fra gårsdagens skolegang ligger på bordet, det er typisk mig, når jeg er hjemme igen, jeg har svært ved at vænne mig til at have smykker på, det er jo bandlyst sammen med uniformen.

P1020662

Skænk en kop te, sæt god musik på, syng en sang, smil til dig selv. Det bliver en god lørdag. Forhåbentlig også for dig.

7 kommentarer:

 1. God lørdag til dig :-) Hvem er det der har lavet de små engle figurer?

  SvarSlet
 2. Tak Pollyanna, figurerne hedder øh øh, jeg må ikke kigge på figurerne, for jeg ved det, det er i min hjerne :-)
  NU ved jeg det: Willow Tree, og så fandt jeg et link:
  http://willowtree.info/

  SvarSlet
 3. Super tak - jeg tænkte det måske kunne være en symbolsk gave til en amerikansk mor, der har overtaget mit barn i 10 måneder :-)

  SvarSlet
 4. Dine engle er bare så søde, Lene. Jeg håber, du har haft en god lørdag, og at vejret har været lige så smukt som her.

  SvarSlet
 5. Det har været en dejlig og afslappet lørdag for vores vedkommende.
  Dog kunne jeg godt ønske mig, at min mand havde en ven som din mand har ;-)
  Til gengæld er jeg ikke misundelig over, at du skal lave regnskaber... håber du blev færdig, så du kan nyde din søndag.

  SvarSlet
 6. Dejligt når middagsmaden bliver serveret, jeg skulle heller ikke klage...Jeg kender godt det med smykker fra da jeg arbejde i ældreplejen, jeg bruger stadig ikke ret mange smykker, øreringe, en halskæde med smykke jeg fik på min bryllupsdag og min forlovelses/vielsring...Man vænner sig hurtigt af med at have for meget pynt på...En god søndag til dig...;)

  SvarSlet
 7. Pollyanna, hvis du googler navnet vil du finde flere netbutikker, der forhandler figurerne. Jeg holder meget af mine to figurer :-)

  Madame, vejret har været svingende, emn det blev en god lørdag :-)

  Ellen, min mand endte med ikke at lave mad, men vi fik den lækreste tærte med blå ost :-)
  Og mit regnskabsprogram er brudt sammen, så jeg mangler stadig hele konteringesdelen :-)

  Tak Annemarie og i lige måde. I disse skoledage går jeg med ringe hele tiden, men det er så også det, uret ryger af så snart jeg er hjemme :-)

  SvarSlet